G4Media.ro

Liderul PSD Sector 1, Petre Florin Manole, intră în Parlament pe locul…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Liderul PSD Sector 1, Petre Florin Manole, intră în Parlament pe locul vacant lăsat de Carmen Ileana Mihălcescu, trimisă consul la Salonic

Liderul PSD Sector 1, Petre Florin Manole, urmează să intre în Parlament, pe locul vacant lăsat de deputatul PSD Carmen Ileana Mihălcescu, care a demisionat recent din Camera Deputaţilor pentru a merge consul la Salonic, relatează News.ro.

Petre Florin Manole a candidat la alegerile parlamentare pe lista circuscripţiei electorale 45 Bucureşti şi o înlocuieşte pe Carmen Ileana Mihălcesc, care a demisionat recent din Parlament.

Aceasta a demisionat din forul legislativ după ce Guvernul a numit-o consul la Consulatul General al României la Salonic.

Validarea mandatului lui Manole a fost trimisă de conducerea Camerei Deputaţilor în comisia de validare, acesta urmând să depună jurământul în plenul Camerei Deputaţilor.

Petre Florin Manole este lider al organizaţiei PSD Sector 1 şi a mai fost deputat în legislatura 2016-2020.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. Ce-l recomanda?

    • A mai fost deputat legislatura trecută. Nu-l recomandă nimic nemaipomenit, ca orice pesedist. E însă cam o jumătate de clasă peste toți ceilalți yesmeni din armata lui Ciolacu. Ceea ce nu înseamnă mult.

    • Colacul de wc buzoian și țața Sârmă-n-dos il recomandă

  2. Dublu castig pentru România. Un parlamentar valoros, un consul sclipitor, mai rar asa noroc pe un popor nevolnic.