G4Media.ro

Liderul PPE: Klaus Iohannis, un luptător neobosit pentru stat de drept și combaterea…

Liderul PPE: Klaus Iohannis, un luptător neobosit pentru stat de drept și combaterea corupției, va conduce excelent președinția rotativă a UE

Liderul Partidului Popularilor Europeni (PPE), Joseph Daul, afirmă că președintele Klaus Iohannis, care este un luptător neobosit pentru stat de drept și combaterea corupției, va conduce excelent președinția rotativă a Uniunii Europene.

„Astăzi România preia președinția UE. Președintele Klaus Iohannis este un luptător neobosit pentru stat de drept și combaterea corupției încă de la începutul mandatului său. Va conduce excelent președinția rotativă a UE“, a scris Joseph Daul pe contul său de Twitter.

România exercită, începând de astăzi, președinția semestrială rotativă a Uniunii Europene.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, într-un interviu difuzat duminică seara de Antena 3, că vrea să meargă în locul președintelui Klaus Iohannis la Consiliul European în perioada președinției României la UE, ea reproșându-i președintelui și faptul că a preluat ștafeta președinției rotative de la cancelarul austriac Sebastian Kurz.

„Președinția Consiliului UE e deținută de către prim-ministru și de către Guvern. E o regulă care trebuie respectată“, a susținut Viorica Dăncilă. (detalii aici)

Sursa foto: Parlamentul European

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Pai mai tuta, ce sa conduci tu acolo?Tu care ești zero barat pentru uniune, care te-ai dus ca vaca acolo sa te ratoiesti la ei?Pai cine te rucunoaste președinta?, Dute tuto la Videle. Acolo președinta.

  2. Stăpânii își lauda sclavetele!

  3. Voi, mari pesedaci, asistat și pudila, cum dreacu puteți citi toată ziua articole corecte aici? Ce draak aveți în capul ala de comentați împotriva firii? Duceți-vă dracu la latrine și citiți acolo. Nu aici ticăloșilor.

  4. Armata in frunte cu comandantul ei suprem Klaus Iohannis are misiunea de a apara glia si cinstea poporului roman !

  5. :))))) vrea docilă să meargă în locul președintelui? Păi hai să numărăm câte voturi are fiecare de la cetățeni și apoi care e îndreptățit să reprezinte țara. Nu ar fi rău să meargă doamna de la vidili așa vor avea ăia pe cine să trimită după țigări și cafele. :)))))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.