G4Media.ro

Liderul consilierilor generali ai PNL: Din bugetul Capitalei, 1,1 miliarde lei merg…

Liderul consilierilor generali ai PNL: Din bugetul Capitalei, 1,1 miliarde lei merg înspre companiile municipale

Stelian Bujduveanu, liderul consilierilor generali ai PNL, susține că primarul general, Gabriela Firea, a alocat 1,1 miliarde de lei din proiectul de buget pe 2020 pentru companiile muncipale, ceea ce reprezintă 10% din buget.

”În timp ce bucureștenii trăiesc fără căldură și apă caldă, Gabriela Firea continuă să toace banii publici pe lefurile clientelei PSD și pe propagandă electorală. Primarul General a alocat 1,1 miliarde de lei direct în conturile companiilor muncipale, ilegale, înțesate cu pilele și cunoștințele doamnei Firea, angajate pe filiera Voluntari”, arată Bujduveanu într-un comunicat de presă.

Bugetul Capitalei va fi discutat în ședința Consiliului general de vineri, iar Stelian Bujduveanu anunță că toți consilierii generali ai PNL vor vota împotrivă. PSD are majoritatea în CGMB.

Liderul consilierilor liberali susține că ”orice primar responsabil și-ar fi stabilit ca prioritate modernizarea rețelei RADET (Termoenergetica) în condițiile în care bucureștenii stau în frig și se roagă să vină mai repede primăvara… În 2019, din 70 de milioane de lei – câte au fost prevăzute pentru investiţii la reţeaua de termoficare – au fost cheltuite până la finalul anului doar 13 milioane de lei. În 2018, situaţia a fost şi mai gravă, cu doar 2,6 milioane lei investiţi efectiv în reţeaua RADET. În plus, anul trecut, primarul general s-a împrumutat cu 460 de milioane de lei pe 20 de ani, pentru a plăti subvenția termică. Modelul pe care îl oferă Gabriela Firea poate fi rezumat astfel: circ și frig pe banii noștri”.

Foto: Târgul de Crăciun, organizat de instituțiile din subordinea Primăriei Capitalei

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.