G4Media.ro

Lider UDMR, critici pentru Emil Boc după ce primarul s-a întâlnit cu…

Lider UDMR, critici pentru Emil Boc după ce primarul s-a întâlnit cu George Simion: Orice întâlnire de acest gen reprezintă un câştig în planul legitimităţii pentru acest scandalagiu extremist. A fost o greşeală, domnule primar

Liderul deputaţilor UDMR, Csoma Botond, lider al organizaţiei de Cluj a partidului, l-a criticat vineri pe primarul Cluj-Napoca, Emil Boc, în urma întâlnirii acestuia cu George Simion, copreşedintele AUR, transmite News.ro. ”Orice întâlnire de acest gen reprezintă un câştig în planul legitimităţii pentru acest scandalagiu extremist. A fost o greşeală, domnule primar!”, i-a transmis deputatul UDMR primarului, pe Facebook.

”Aş dori să-i atrag atenţia domnului Boc că acel George Simion, cu care s-a întâlnit la Cluj şi a identificat puncte comune de natură politică, a calificat Holocaustul drept o temă minoră, în acelaşi timp tot el a organizat violenţele antimaghiare din Valea Uzului, iar prin activitatea sa din parlament şi cea de pe stradă destabilizează ţara”, a scris Botond.

Deputatul UDMR continuă: ”Orice întâlnire de acest gen reprezintă un câştig în planul legitimităţii pentru acest scandalagiu extremist. A fost o greşeală, domnule primar!”.

Primarul Emil Boc a avut, miercuri, o întâlnire de jumătate de oră cu George Simion, el afirmând într-o intervenţie la Napoca Live că a fost ”o discuţie decent rezonabilă”.

”Eu sunt un adept al dialogului, chiar cu persoane care nu sunt de acord cu ele sau ele nu sunt de acord cu mine. Din start am căzut de acord că asupra unor lucruri nu putem fi de acord şi acest lucru e important de ştiut. Suntem de acord că nu putem fi de acord cu privire la unele lucruri: cum este de exemplu procesul de vaccinare – avem viziuni diferite −. Dar ne respectăm punctele de vedere. Dar avem şi multe lucruri care sunt comune: printre acestea susţinerea valorilor naţionale şi a interesului naţional şi tot ceea ce înseamnă perspectiva naţională într-o Europă formată dintr-un concert al naţiunilor, care nu presupune dispariţia valorilor naţionale şi topirea identităţilor naţionale. Sunt total de acord, am susţinut din totdeauna acest lucru şi îl voi susţine”, a spus Emil Boc. după întâlnirea cu copreşedintele AUR.

sursa foto: Facebook/ Emil Boc

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

30 comentarii

 1. Poi poate de aia s-au si intalnit, sa ii zica „baaai, esti un scandalagiu extremist”

 2. udmr = cateii ungariei si ai rusiei

  papapa, nu conteaza ce spuneti sau ce vreti voi

  • Asta este un act de balet al UDMR. Și ei si AUR ascultă de același Stăpân, Kremlinul!

  • Aveți perfectă dreptate. Multă sănătate vă doresc.

 3. Spune-mi cu cine te întâlnești ca să-ți spun ce gunoi ești…

 4. Pai asta, abuzat de betivul-turnator, e labil emoțional și i e frica sa nu meargă asta o acolo!

 5. Frica mare la UDMR!

  • Hoțului de hoț îi este frică, nu?

 6. Ca sa vezi ca si ungurii se pronunta pe holocaust. Ei care au marsat cu Adolf pana la sfarsitul ww2. O inebunit lumea cu totul!

 7. Ca sa vedeti cum de fapt Aur e doar berbecul , cheia cu care Usl “rezolva” ce nu-i convine .. mai votati aur ?!? :/

 8. Eu voi vota cu AUR.

 9. Nu țin nici cu extremiștii de la aur dar frate nu mai pot nici cu udmr asta , au toate drepturile aici , sunt mereu în parlament și la guvernare în teritoriile lor zici ca ești in Ungaria. Mai trebuie tăiată macaroana la udmr.

 10. Bine că este ok să se întâlnească udmr-ul cu Orban

 11. Ma tem ca domnul BOC a luat-o razna…

 12. Maghiarii se vor alia și cu AUR la guvernare daca ar fi cazul, „de nimic nu sunt atât de sigur decât de asta”
  La Boc este și diplomație, că nu poți schimba ceva cu bâta

 13. UDMR sa nu-si bage nasul intre romani.Mai bine ar avea grija de relatiile lor cu Ungaria ca am inghitit deja suficient!

 14. Aur=alianță unirii cu Rusia.
  Udmr=alianță unirii cu Fidesz
  Doua fete ale aceleiași monede extremiste.

 15. BOC face jocul Rusiei!🤮🤮🤮🤮

 16. Daca o sa-i tot blamati pe cei de la AUR ca fiind extremisti , nu faceti altceva decat sa convingeti tot mai multi romani sa ii voteze , dar poate asta doriti .

 17. Cine vorbea! Un UDMR-ist! UDMR-ul este o rapandula politica ce se gudula de fiecare data pe lângă partidele politice astfel încât să fie totuși la ciolan… M-am saturat de străinii ăștia care cred că dacă românul este bun, este și prost. Sa se duca să vorbească în țara lui, acest ungur, in Ungaria .,.. daca îl ascultă cineva!

 18. Foarte bine că s a întâlnit cu cei de la AUR…ii votam ..sunt naționaliști.foarte bine .decât slugi la UE și lingăi la NATO.mai bine suverani in țara românească.

 19. Aveți perfectă dreptate. Multă sănătate vă doresc.

 20. Votați AUR,deoarece este un partid naționalist,promovează valorile familiei,credința în Dumnezeu și unirea cu Basarabia,ruptă de țara mamă. Așa sa ne ajute Dumnezeu!