G4Media.ro

Lider AUR: Toţi cei care ni se opun, care ne acuză, care…

Sursa Foto: Facebook/ Claudiu Târziu

Lider AUR: Toţi cei care ni se opun, care ne acuză, care ni se împotrivesc, nu sunt decât duşmanii dragostei

Caravana Patrioţi în Europa, organizată de partidul extremist AUR pentru prezentarea candidaţilor la alegerile din 9 iunie, a fost sâmbătă, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Preşedinte al Consiliului naţional de conducere al partidului Claudiu Târziu le-a cerut celor prezenţi să aleagă candidaţii acestui partid la alegerile locale şi europarlamentare şi le-a spus că „9 iunie nu e o zi oarecare! 9 iunie este o zi în care putem să ne schimbăm destinul cu un vot!”. El a mai spus că politica AUR este una a iubirii, iar cei care se opun formaţiunii nu sunt decât „duşmanii dragostei”.

„Familie, naţiune, credinţă şi libertate. Noi am pus aceste valori pe steagul nostru, nu ca pe nişte lozinci, ci ca pe un crez. Ele reprezintă exact ce simţim. Iar ele ne fac să facem o politică a dragostei, nu una a urii. Pentru că toate mustesc de dragoste, toate izvorăsc din dragoste şi toate sunt duse mai departe cu dragoste. Politica AUR este deci una a iubirii. Iar toţi cei care ni se opun, toţi cei care ne acuză, toţi cei care ni se împotrivesc, nu sunt decât duşmanii dragostei. Cei care ne urăsc şi ne ponegresc, nu o fac atât pentru noi, ci pentru ceea ce nutrim noi. Pentru aceste iubiri de familie, de naţiune, de credinţă şi de libertate. Şi nu fac aici o afirmaţie gratuită. Dovezile ne stau la tot pasul. Ei nu iubesc această ţară, pe care au închinat-o intereselor străine. Ei nu iubesc libertatea pe care ne-au furat-o, pe care ne-au îngrădit-o, pe care ne-ar lua-o de tot, dacă ar putea. Au încercat în timpul pandemiei, dar nu se vor opri aici. Trebuie să fim pregătiţi tot timpul să ne apărăm libertatea. Ei nu-l iubesc pe Dumnezeu, ei nu iubesc pe români, nu ne iubesc pe noi, pe care ne-au jefuit, pe care ne-au umilit, pe care ne-au batjocorit în fel şi chip”, a comentat Claudiu Târziu, candidat pentru un mandat de eurdodeputat.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

15 comentarii

 1. Intarziatu vorbeste depre dragoste si in loc sa-si iubeasca aproapele il acuza ca e dusman. Deci unde dragoste nu e nici „aur” nu va mai fi.

 2. Toți dușmanii meeeeiiii (ei ei ei)!

 3. Ăștia nu încetează să mă uimească pe zi ce trece cât sunt de descreierați.

 4. Ăsta iee dujmanu mieu și ieu mă șoșoc pe ieiiii

 5. fractura de logica la musiu de la haur – daca tot sunt ei politica-religia iubirii, de ce nu ii iubesc si pe aia care (presupune el ca) ii urasc? in rest, nici o urma de nazismo-comunism, de genul cine nu e cu noi e automat impotriva noastra, respectiv cine nu e exact ca noi e dusmanul nostru, nuuuu, nici n-a gandit, nici n-a zis asa ceva. IQ cat clasele de la vagoanele de tren

  • Prea mare IQ-ul pentru clasele vagoanelor. Cel mai probabil este subunitar.

 6. Iubirea legionara de Rusia nu inceteaza niciodata. „Tarziu” i se potriveste bine.

 7. claude richard tardel…. nu numai tardie ci si cu probleme la mansarda… toti suntem prosti si rai, hAu.ru-lacii „e buni”…. Jalnic!

 8. Dragoste cu forta? Vorbestevde dragoste un legionar? Ce ṣtie de dragoste un membru al unui partid care tolerează şi acceptă violatori?! Ricie „dragă” nu toți suntem proşti cum vă doriți voi!

 9. Dujmanii dragostei de Rusia!

  • Dujmanii dragostei soldaților ruși cu femeile românce!

  • Dujmanii dragostei gloanțelor rusești față de căpățânile românilor!

 10. Organizație aservită statului terorist ruzz !!!! Recită fals texte despre ”dragoaste” ( cunoscuți din orgii) de țară, de patrie ..de popor ..de orice numai voturi să fie= PROSTITUȚIE POLITICĂ !!!

 11. Daca inlocuim ‘dragoste’ cu ‘Rusia’ in declaratia aia atunci spune ca dl. Tarziu e chiar sincer. Eu continui sa ma mir cata atentie le dam acestor tradatori de patrie si neam cand se stie foarte clar ca ei iau valize cu bani de la ofiteri FSB din Tiraspol si vantura propaganda mincinoasa a Kremlinului in Romania.

 12. Era inevitabil până la urmă, să uzurpe fără merite, niște valori și sentimente de bază umane, prin care îi exclud pe toți aceia care li se ”opun”, îi ”acuză”,li se ”împotrivesc”. Să ca cireașa de pe tort să nu lipsească, îi etichetează ca fiind ”dușmanii dragostei”. Dincolo de faptul că tocmai au dovedit că sunt incapabili să participe la discursuri bazate de argumente, rațiune și confruntare de idei, cu finalitatea unor soluții spre binele comun, se mai și erijazează în proprietarii dragostei. Toți ceilalți sunt dușmani. Câtă nesimțire..