G4Media.ro

Licitaţie pentru lucrări de întreţinere a străzilor în Sectorul 1: Contract cadru…

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Justinel Stavaru

Licitaţie pentru lucrări de întreţinere a străzilor în Sectorul 1: Contract cadru pe 4 ani, cu o valoare de până la 373.000.000 lei

Administraţia Domeniului Public Sector 1 anunţă pe SICAP licitaţie pentru lucrări de întreţinere a străzilor de pe raza administrativ teritorială a sectorului, în cadrul unui contract cadru cu o durată de patru ani şi cu o valoare estimată între 217.572.901 şi 373.025.084 lei.

„Acordul cadru supus procedurii de atribuire are ca obiect executarea lucrărilor de întreţinere a străzilor şi cuprinde operaţiuni de reparaţii a fisurilor, crăpăturilor, suprafeţelor deteriorate, menţinerea planeităţii şi capacităţii portante. Implementarea se va realiza prin încheierea unor contracte subsecvente în funcţie de necesităţile concrete identificate în perioada de derulare a acordului – cadru”, prevede anunţul.

Contractul este împărţit în trei loturi, în funcţie de zonele în care urmează să fie efectuate lucrărilor. În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 60%, perioada de garanţie a lucrărilor 20%, iar durata de execuţie a unui contract etalon 20%.

Termenul limită pentru primirea ofertelor: 13 august. (Sursa: Agerpres)

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Justinel Stavaru

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Gata, madam se pregătește să împartă tortul, îl împarte celor buni nu MAFIEI, evident.

 2. Educatia plusereilor lasa de dorit:))) baietas, de la maica-ta ai invatat cuvantul mars?
  Sunteti mai nesimtiti si mai porcosi ca si postacii celorlalte partide.
  Plusere = incompetenta, analfabetism functional si iq de grajdi = psd = pnl

 3. Pentru toți ,, prietenii” primarului, spre comparație: contractul cu Romprest din ianuarie 2020 prevedea un buget de 237 de milioane, costuri care crescusera de la 165 de milioane în 2018 și de la 202 milioane în 2019. Costuri sub semnătura lui Tudorache ! Sunt cifre pe care chiar Romprest le-a publicat pe un site de casă Stiripesurse. Nu mai spun că pretențiile facturate pentru anul trecut au crescut cu pandemia până undeva spre 330 de milioane pentru niște spălări de strazi. Puteți compara cu suma avansată pentru acest contract cadru de reparații străzi.Asta și pentru Burduja pnl care era în consiliul local și sub Tudorache.

 4. Daca și acum mai sunt unii care o apreciază pe primărița sectorului 1 atunci suntem pierduti

 5. Clotilde Armand e inginer cu diploma de la ” École… de Paris” si MBA la Harvard. Un Guliver în țara Piti-Hoților.
  Toți consilierii pesedei sunt animăluțe nemâncate iar penedoileii doar jumate sunt muritori de foame, restul au contracte cu Primăria S1 sau sunt legați de acționarii Romprest. În curând CA le va zbura contractele, inclusiv Romprest. Să vezi atunci chirăială penedoilistă. Urmariri-l pe Vurduja Tianu. Omul e o fiară încolțită de sponsorii săi; Ghiță, D. Voiculescu, Urdăreanu, și restul cetei. Se pare că a înnebunit.