G4Media.ro

Licitaţie de aproape 13 milioane de lei pentru amenajarea Lacului Naţional din…

sursa foto: Inspectoratul General de Aviație

Licitaţie de aproape 13 milioane de lei pentru amenajarea Lacului Naţional din București

Administraţia Domeniului Public Sector 2 face licitaţie pentru amenajarea Lacului Naţional şi a malurilor aferente, valoarea estimată a contractului fiind de 12,9 milioane lei, transmite Agerpres. Potrivit anunţului postat pe SEAP, contractul presupune servicii de proiectare tehnică; elaborarea documentaţiei pentru obţinerea avizelor, acordurilor şi autorizaţiilor; execuţia lucrărilor; asistenţă tehnică din partea proiectantului pe durata execuţiei lucrărilor din parcul aflat lângă Arena Națională din București.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va avea o pondere de 40%, experienţa deţinută de şeful de proiect – 10%, metodologia de implementare a contractului – 50%.

Termen limită pentru primirea ofertelor: 3 iunie. Ofertantul trebuie să demonstreze că a executat lucrări similare a căror valoare cumulată a fost de minim 8.000.000 lei fără TVA.

Licitaţia se desfăşoară prin procedură simplificată, iar durata contractului este de 15 luni.

În luna aprilie, Administraţia Domeniului Public Sector 2 anunţa pe SEAP licitaţie pentru reamenajarea Parcului Naţional. Contractul are o valoare estimată de 40 de milioane de lei, termenul limită pentru primirea ofertelor este 30 mai, iar durata contractului este de 19 luni, dintre care şase pentru proiectare, iar 13 pentru execuţia lucrărilor.

„Conceptul general de parc sportiv este reprezentat prin introducerea unei piste de biciclete şi a unei piste de alergare, a unui pumptrack pentru role şi biciclete şi a unei zone de echipamente pentru parkour. (…) Ansamblul de pergole cu bănci existent (format din patru elemente) va fi amplasat într-o zonă intens circulată (locul de joacă pentru copii) pentru facilitarea organizării de evenimente”, se arată în document.

Vor fi defrişaţi arborii uscaţi (identificaţi conform studiului de vegetaţie), vegetaţia existentă va fi completată cu diverse plante decorative, peluzele vor fi înierbate cu rulouri de gazon, iar în locurile umbroase se vor planta înlocuitori de gazon (vinca, hedera) sau se va însămânţa trifoi, prevede anunţul.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează