G4Media.ro

Licitația pentru manuale de clasa a VII-a a primit termen de finalizare…

Licitația pentru manuale de clasa a VII-a a primit termen de finalizare 22 septembrie, două săptămâni după ce începe școala

Ministerul Educației și-a fixat ca limită pentru evaluarea ofertelor de manuale școlare data de 22 septembrie, adică două săptămâni după ce elevii de clasa a VII-a vor fi început deja școala. Termenul apare în documentația de licitație publicată pe SICAP, în lipsa unui calendar explicit al etapelor de licitație care să fi fost anunțat de Ecaterina Andronescu. Amintim că ministrul și-a anunțat încă de la preluarea mandatului intenția de a opri experimentul manualelor editate unic, însă a lansat cu întârziere (în martie) licitația pentru noi cărți școlare care ar trebui să fie pe mesele copiilor încă din 9 septembrie, când aceștia încep școala.

Licitația pentru manualele de clasa a VII-a are ca termen pentru evaluarea calitativă data de 22 septembrie, potrivit informațiilor oficiale publicate pe platforma electronică de achiziții publice SICAP. Structura anului școlar 2019-2020 prevede că școala începe pe 9 septembrie, deci elevii care zilele acestea termină clasa a VI-a ar urma să înceapă din nou, în septembrie, școala fără manuale conforme programei școlare pe bănci, dacă evaluarea se întinde până la termen. La licitație sunt scoase și manualele de la clasele I – a VI-a care nu și-au găsit anii trecuți câștigători.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. iată corupţia PSD în acţiune, ţara te vrea prost, slugă la partid!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.