G4Media.ro

Libertatea: Managerul și anestezistul spitalului din Găești, acuzați că își încarcă gratis…

Sursa foto: Unsplash

Libertatea: Managerul și anestezistul spitalului din Găești, acuzați că își încarcă gratis mașinile electrice din rețeaua spitalului / Primăria le oferă bani pentru transport

Doctorii Laurențiu Belușică și Dumitru Vartic de la Spitalul din Găești sunt acuzați că folosesc o sursă de curent electric a spitalului pentru autoturismele lor electrice. În acest timp, primăria din Găești le oferă lunar bani pentru transport, scrie Libertatea.

”Priza de la care îmi încarc mașina nu aparține spitalului. Nu aș fi putut face așa ceva dacă ar fi fost priza spitalului”, susține managerul spitalului. ”Este o priză oferită unui operator de telefonie mobilă cu care spitalul a încheiat o înțelegere privată”, explică el.

Doar că celălalt medic susține că știe că folosește priza spitalului, însă afirmă că achită lunar bani managerului pentru acest serviciu. ”Îi ofer în fiecare lună bani managerului Bălușică”, explică el.

Directorul medical al spitalului din Găești, doctorul Anca Stamate, a oferit o altă versiune a poveștii.

Ea susține că există un dosar penal, în legată de contractul cu operatorul GSM care a primit permisiunea de a monta o antenă pe clădirea unității medicale.

Articolul poate fi citit în Libertatea.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Suntem …oti cinstiti, ce naiba!
    Platim curentul la managerul care are aprobarea la priza operatorului GSM ce a montat antena pe spitalul statului, cu acordul si avizele… matușii Tamara!
    Va rugam nu- i intrebati despre masinile electrice sau alte conturi…