G4Media.ro

Liberalii nu vor putea să organizeze aniversarea PNL la Vila Florica din…

Liberalii nu vor putea să organizeze aniversarea PNL la Vila Florica din Ștefănești / Consiliul Județean Argeș nu le-a dat aprobare

Liberalii nu vor putea să organizeze aniversarea PNL la Vila Florica din Ștefănești, fost domeniu al familiei Brătianu, deoarece Consiliul Județean Argeș nu le-a dat aprobare. Aniversarea de la Vila Florica este o tradiție a PNL, liberalii reunindu-se acolo în fiecare an.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat că acesta este un lucru „absolut scandalos”, care nu s-a mai întâmplat în 30 de ani și a acuzat PSD că vrea să le interzică liberalilor să cinstească memoria înaintașilor.

„În acest an se întâmplă ceva absolut scandalos, un lucru fără precedent, care nu s-a întâmplat niciodată în ultimii 30 de ani. În mod tradițional, PNL comemorează memoria Brătienilor și aniversează ziua partidului la așezămintele Brătianu de la Florica. Pentru prima oară în 30 de ani, PSD vrea să ne interzică nouă, liberalilor, să cinstim memoria înaintașilor noștri. PSD vrea să reinventeze istoria, PSD vrea să confiște aceste locuri care sunt încărcate de istorie și care au avut o influență decisivă asupra evoluției națiunii române. Nimeni nu ne poate ține departe de istoria noastră. Puteți să ne interziceți accesul la Florica, pentru că noi oricum vom comemora memoria Brătienilor, noi oricum vom cinsti prin acțiunea noastră memoria marilor înfăptuiri ale PNL și nimeni nu vă va lăsa vreodată să rescrieți istoria și să vă bateți joc de istoria acestui popor”, a declarat Ludovic Orban.

Liberalii intenționau să organizeze la Vila Florica un simpozion dedicat împlinirii a 144 ani de la înființarea partidului, în 24 mai.

Foto sus: Facebook Centrul De Cultură Brătianu

Un proiect G4Media.ro – Fundația Konrad Adenauer
#MonitorizareEuroparlamentare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Psd si-a trecut intreg patrimoniul romanesc in proprietate personala. Jos mafia psd@ Jos ciuma rosie!
  La vot in 26 mai romani!!!

 2. Psd si-a trecut intreg patrimoniul Romaniei in proprietate privata. Jos mafia psd! Jos ciuma rosie!
  La vot romani in 26 mai eliberam tara de psdragnea!!!

 3. O singura soluție avem sa mergem la vot pe 26 mai sa scăpăm de mafia PSD Alde UDMR.

 4. Eu zic sa invatati de la fondatorul ic bratianu cum se face politica castigatoare! Omul era un expert in agitatie politica de strada si presiune! Fara el si metodele lui neortodoxe nu exista Alexandru Ioan Cuza si Romania!

 5. Foarte bine, Bratianu a fost un geniu in politica.

 6. Mitraliera !

 7. PSD-PRODUS EXPIRAT!!! PUTEEEEEE!!!!! Să-l anihilăm cu ȘTAMPILA!!! LA VOOOT!!!!!