G4Media.ro

Letonia a suspendat drepturile de emisie pentru încă 16 posturi de limbă…

Sursa Foto: Facebook/Stop Putin

Letonia a suspendat drepturile de emisie pentru încă 16 posturi de limbă rusă

După ce luni a fost instituită interdicţia temporară asupra canalului Rossiya RTR, autoritățile din Letonia au decis marți să suspende drepturile de emisie pentru încă 16 posturi de limbă rusă, relatează Agerpres, conform dpa.

Consiliul naţional pentru mass-media electronice (NEPLP) a justificat marţi decizia afirmând că posturile încălcau legislaţia în vigoare.

NEPLP susţine că drepturile de difuzare ale canalelor nu mai sunt valabile de la 1 februarie şi că niciunul dintre proprietarii acestora nu şi-a exprimat dorinţa de a continua cooperarea în Letonia.

Decizia ar urma să devină efectivă din 10 februarie.

În trecut, fosta republică sovietică a impus în mod repetat interdicţii împotriva canalelor de limbă rusă. NEPLP a blocat luni canalul Rossiya RTR pentru o perioadă de un an.

În cazurile precedente, deciziile au fost justificate prin argumentul că respectivele canale erau părtinitoare în materialele difuzate, notează dpa.

Sursa Foto:Facebook/Stop Putin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. Daca eram in locul lui Borell altfel discutam cu jurnalistii rusi can venea vorba de cenzura din Letonia. Le spuneam de la obraz, pe neomarxeste, ca sunt de acord cu toleranta, cu respectul ideii de cenzura traditionala.

  • Te deranjeaza ca minciunile rusesti nu mai sunt tolerate in Letonia. O sa-ti pierzi locul de munca!

  • Oricine e de alta parere decat tine e platit? sau numai cei care nu incearca sa te convinga de nimic si doar te ironizeaza pentru cretinism?

   Intregului aparat de stat i se flutura de votul tau pentru un parlament cu 300 de membri. I s-a rupt ula merkeloaiei de ce ai votat tu la referendumul de demitere al Basaului. Dar Putin moare de grija opiniilor tale. Rusii nu te pot ocupa, asa cum au facut-o in de vreo 10 ori in ultimele 2 secole, cata vreme tu votezi impotriva si/sau dai laic lui Bot maidanistul.

   Parerea lui Gunoi e foarte importanta. Martienii nu vor ateriza pana nu vor primi acordul lui Gunoi.