G4Media.ro

Laura Bretan, descalificată de doi membri ai juriului internațional homosexuali în finala…

Laura Bretan, descalificată de doi membri ai juriului internațional homosexuali în finala Eurovision România. Un fake news demontat de jurnalista Diana Meseșan

Jurnalista Diana Meseșan a demontat miercuri, într-o investigație publicată pe platforma online Medium, un fake news rostogolit intens în ultimele zile în presa românească și pe rețelele de socializare: depunctarea Laurei Bretan de către doi membrii homosexuali ai juriului internațional în finala Eurovision România din cauza convingerilor religioase ale acesteia.

Laura Bretan, tânăra de 16 ani care a câștigat duminică votul publicului în finala Eurovision România, a fost învinsă de contracandidata sa Easter Peony în urma deciziei juriului internațional. Presa și publicațiile online, în frunte cu Sputnik, au acuzat juriul internațional că a depunctat-o pe Laura Bretan deoarece aceasta, într-un clip video din timpul campaniei pentru referendumul de redefinire a familiei, a susținut demersul de modificare a Constituției.

Redăm mai jos materialul Dianei Meseșan:

De vorbă cu jurnalistul William Lee Adams, membru în juriul selecției naționale pentru Eurovision, acuzat că s-ar fi răzbunat pe Laura Bretan pentru că e homofobă.

De câteva zile, circulă pe net următoarea poveste: Laura Bretan, o româncă talentată de 16 ani, a ratat calificarea la Eurovision 2019 din cauză că doi membri LGBT ai juriului, William Lee Adams și Deban Aderemi, ar fi pedepsit-o pe tânăra artistă pentru că aceasta a susținut referendumul din toamnă. Pe scurt, ar fi fost o răzbunare a unor tipi gay (și străini) pe o tânără care susține familia tradițională.

Povestea a fost preluată pe zeci de site-uri, în mii de postări și comentarii despre cum gay-ii conduc lumea, iar cei doi jurați au umilit o țară întreagă. Nimeni nu i-a întrebat însă pe jurați dacă punctajul acordat Laurei a avut o decizie politică la bază.

Câteva exemple de comentarii de pe social media:

„Nu stiu cat de homofoba o fi Laura Bretan, dar se vede clar cat de normalofobi sunt LGBTistii”

„2 homosexuali au refuzat României concurenta pe care România a ales-o. Înțelegeți ca astia sunt impotriva unei națiuni și a unei fete de 16 ani pentru ca Laura a susținut referendumul pentru familie?”

„Putem vedea clar ca LGBTQ conduce lumea, iar crestinismul a ingenuncheat in fata lor!”

„I wasn’t anti gay until now.. thank you ! as you want respect for what you are or what you believe in you should also show respect for those who are not sharing the same values as you.. Shame on you !”

„This is the reason I hate the LGBT community.
They tell everyone “spread love not hate” yet they are incapable of accepting other people’s views. Thumbs down for all the people that are actually THAT SICK to blame Laura for this!”

 

Care sunt elementele poveștii, așa cum e prezentată în presă și pe social media?

=> Laura Bretan, câștigătoare a concursului „Românii au talent” și finalistă la „America’s got Talent” participă la selecția națională pentru Eurovision. Toată lumea se așteaptă ca ea să fie câștigătorea.

=> În 10 februarie, un anume Eric Krüger își face un profil de Youtube pe care postează un video din octombrie 2018 cu Laura Bretan, în care aceasta îndeamnă românii să voteze DA la referendum.

=> Acest Eric Krüger ar fi un activist gay supărat că fata de 16 ani e homofobă, așa că numește video-ul: „Homophobic Laura Bretan supporting anti gay marriage referendum in Romania.”

=> Doi dintre jurații internaționali, care sunt gay, supărați și ei că Laura e homofobă, se hotărăsc să îi dea un punctaj mic ca tânăra să nu câștige.

=> Laura Bretan ratează calificarea la Eurovision din partea României, iar Eric Krüger postează următorul mesaj victorios pe Youtube: „We did it, guys!” Spune că cei doi jurați internaționali au pedepsit-o pentru că o persoană homofobă nu are ce să caute la Eurovision. „The gays won again! We are strong and, as Conchita said in her winning speech, We are unstoppable!

=> România e furioasă că niște jurați străini + gay au hotărât să îi dea o lecție unei fete de 16 ani pentru că aceasta susține familia tradițională.

Care sunt problemele cu narațiunea asta?

=> Toată povestea se bazează pe comentariile acestui Erik Krüger, care dă de înțeles că jurații gay s-ar fi răzbunat pe Laura. Problema e că nu știm cine e în spatele acestui cont fictiv. Pagina de Youtube a fost făcută pe 10 februarie, în aceeași zi în care Erik a share-uit video-ul din octombrie 2018, cu Laura Bretan îndemnând românii să voteze DA la referendum. E singura postare de pe pagina lui. Același video apare postat pe un site rusesc, un fel de clonă a Youtube: ru-clip.net. Alte detalii despre Erik Krüger nu există.

=> Nimeni nu i-a întrebat pe cei doi jurați incriminați dacă au făcut într-adevăr o alegere politică- adică dacă au pedepsit-o pe Laura Bretan că e homofobă.

=> Nimeni nu i-a întrebat pe cei doi jurați incriminați dacă îl cunosc pe Erik Krüger, care sugerează că ar fi o camaraderie între el și cei doi jurați: „We did it, guys!”

=> Au mai fost alți doi jurați care i-au acordat un punctaj mic Laurei: Șerban Cazan (România) și Tali Eshkoli (Israel), dar aceștia nu au intrat în vizorul public. Atenția s-a concentrat exclusiv pe cei doi jurați LGBT.

Piesa Laurei Bretan, „Dear Father”, a fost notată cu 6, respectiv 4, de către William Lee Adams și Deban Aderemi. Tot un punctaj mic a fost dat și de alți doi jurați: Șerban Cazan și Tali Eshkoli: 7, respectiv 7. Despre aceștia nu a zis însă nimeni nimic.

=> Comentariile scrise de Erik Krüger, care se prezintă ca un activist gay, sunt extrem de caricaturale: „The gays won again!” (Gay-ii au câștigat din nou), „As Conchita said in her winning speech, We are unstoppable!” (Cum a spus Conchita în discursul ei câștigător, suntem de neoprit), „They, as gay persons, felt that it is NOT RIGHT to let a homophobe go into Eurovision Song Contest” (Ei, ca persoane gay, au simțit că nu e corect să lase un homofob să participe la concursul Eurovision).

=> Discursul ăsta nu pare să corespundă unei persoane LGBT reale, ci mai degrabă unui stereotip despre persoanele gay propagat de către Coaliția pentru Familie (CpF) și sateliții ei: gay-ii care vor invada lumea, care sunt intoleranți cu oricine care nu gândește ca ei.

=> Toată povestea asta vine mănușă pe discursul CpF despre „dictatura LGBT”, despre cum „ideologia LGBT” ne este impusă din afară și cum va cuceri spațiul public.

=> Câteva dintre publicațiile care au răspândit povestea asta: Active NewsSputnikEVZAdevărulȘtiripesurse sau Kanal D.

=> Unul dintre comentarii descrie efectele pe care acțiunea lui Eric le-a avut: „Dear Eric, you just had the “performance”to transform a lot of people to be anti LGBT and homophobic. What can I say, congratulations!??? ” („Dragă Eric, tocmai ai reușit “performanța” de a transforma o mulțime de oameni în anti-LGBT și homofobi. Ce pot să spun, felicitări!”)

Rezumând situația, o persoană cu un profil de activist LGBT a produs un val uriaș de homofobie. Poate că a fost un efect la care „activistul” nu s-a așteptat. Dar mai poate fi o interpretare: că persoana din spatele acestui profil a mizat tocmai pe acest efect. A creat un profil de activist LGBT descins direct din ficițiunile despre gay-ii intoleranți și răzbunători, care vor să își facă dreptate cu orice preț. E previzibil efectul pe care un astfel de personaj îl va avea în România.

Activiștii LGBT cu care am vorbit mi-au spus că o persoană din comunitate nu ar vorbi așa niciodată: „The gays won again!”. E un discurs caricatural.

Dar e greu de tras o concluzie doar pe baza unei analize de discurs și în lipsa unor informații concrete despre cine e (în spatele lui) Erik Krüger.

Ce e uimitor, însă, e că vocile juraților acuzați lipsesc complet din dezbaterea publică. Iar aceștia, spre deosebire de profilul fictiv Erik Krüger, sunt persoane în carne și oase. Toată povestea asta a fost construită pe asumpția că aceștia ar fi votat astfel încât să îi dea o lecție tinerei „homofobe”, dar nimeni nu i-a întrebat dacă au făcut asta într-adevăr.

Le-am scris lui William Lee Adams și lui Deban Aderemi pe Twitter și pe Facebook. William a răspuns destul de repede și a fost deschis să vorbească. L-am întrebat dacă îl cunoaște pe acest Erik Krüger, dacă decizia lui ar fi fost motivată politic- dacă a pedepsit-o pe Laura pentru că ar fi „homofobă” și de ce și-a schimbat atitudinea față de Laura (unul dintre argumentele aduse la teoria „răzbunării” e că inițial cei doi jurați s-au arătat încântați când au ascultat varianta de studio a piesei Laurei, dar ulterior, când au văzut-o live pe aceasta, i-au dat note mici).

Răspunsurile lui:

„Hello Diana. I do not know any Erik Kruger. Can you please send me the link? Thank you for flagging this.” („Salut Diana. Nu îl cunosc pe niciun Erik Kruger. Îmi poți trimite te rog un link? Mersi că mi-ai semnalat asta.”)

„I know that he [Deban] was also avoiding all mentions of the artists on social media. To stay neutral.” („Știu că și el [colegul lui, Deban] a evitat toate menționările artiștilor pe social media, ca să rămână neutru.”)

„ I was raised Baptist in the state of Georgia which is religiously conservative. I was Baptised at age 15.”(„Am fost crescut baptist în statul Georgia, care este conservator din punct de vedere religios. Am fost botezat la vârsta de 15 ani.”)

„Yes, it seems that they are trying to put words in our mouths or somehow connect us to that issue.” („Da, se pare că încearcă să ne pună cuvinte în gură sau să ne conecteze într-un fel la această problemă.”)

„We have received dozens of threatening messages.”(„Am primit zeci de mesaje de amenințare”).

„And they forget two other jurors from Israel and Romania voted the same as us. But because they are straight it doesn’t fit their narrative.”(„Și au uitat că doi alți jurați din Israel și România au votat la fel ca noi. Dar pentru că aceștia sunt heterosexuali, detaliul ăsta nu se potrivește cu narațiunea lor.”)

„ Yes, we were listening to studio cuts. That’s totally different to a live performance. With graphics, live vocals, etc.”(„Da, [inițial] am ascultat o versiune de studio. Asta e complet diferit de o interpretare live.”)

„ In 2017 I strongly disliked the studio version of „Blackbird” in Finland. Then, when I was on the jury for their national selection, I gave „Blackbird” my highest points. The live version came to life for me, while the studio cut did not. There was no controversy or drama afterwards. A change of heart when seeing a full stage show shouldn’t be so shocking.”(„În 2017, mi-a displăcut foarte tare versiunea de studio a piesei „Blackbird” în Finlanda [o piesă cântată de Norma John, un duo care a reprezentat Finlanda la Eurovision în 2017. Apoi când am fost în juriul lor pentru selecția națională, am dat piesei „Blackbird” cele mai mari note. Versiunea live a prins viață pentru mine, dar cea de studio nu a reușit. Nu a existat nicio controversă sau dramă după aceea. Nu ar trebui să fie atât de șocant că cineva își schimbă părerea după ce vede un show live”).

Câteva concluzii despre povestea gay vs. homofob:

Zeci de publicații de la noi au tras o concluzie despre acțiunile unor oameni, fără să încerce să le ceară părerea măcar, bazându-se doar pe interpretările date de o persoană cu un cont fictiv de Youtube. Asta arată cât de iresponsabil răspândește presa din ziua de azi informații neverificate.

Arată, de asemenea, cât de ușor poate fi instrumentalizată tema LGBT. E nevoie să arunci un mic chibrit ca să ia foc o țară întreagă.

Faptul că juraților li s-au atașat niște intenții, fără să le fie ascultată vocea, doar pentru că ar fi LGBT, arată cât de mult persoanele LGBT sunt încă văzute aproape ca niște ficțiuni politice la noi, ca un fel de holograme fără voce. Nu ca persoane în carne și oase.

Ar fi important de investigat cine e în spatele contului Erik Kruger. Povestea generată de el a născut un val de homofobie mai mare ca în timpul referendumului. Persoana (persoanele) din spatele acestui cont au reușit să construiască — „martirul perfect”(o fată de 16 ani, pedepsită pentru că sprijină familia tradițională)- termen foarte potrivit găsit de amica mea, Flavia Matei- în raport cu „perspecutorul perfect” (bărbați gay din Vest, prezentați ca răzbunători și purtători ai steagului “ideologiei” LGBT).”

Articolul original poate fi consultat aici: Jurații străini nu au sabotat-o pe Laura Bretan

Laura Bretan – Dear Father:

Ester Peony, câștigătoarea Eurovision România – On Sunday:

Sursă foto: captură Youtube

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

69 comentarii

 1. Gresit. Doamna in cauza nu a demontat nimic, ci doar a vanturat niste supozitii contrare evidentelor de necontestat , pe care tot ea le invoca, incercad sa-si convinga cititorii prin promovarea de teorii ale conspiratiei de tip false flag, potrivit carora Coalitia pt Familie ar fi autoarea mesajului atribuit gay-ului Kruger, doar pt a se promova princocotarea pe valul de emotie homofoba generat intentionat, proba acestei afirmatii, pt doamna Mesesan fiind futilitatea postarilor lui Krueger, nivelul lor redus de inteligenta. Repet ceea ce am spus si la postarea domniei sale, cu aceleasi ganduri si urari si pt Dvs (cu cele facute ei): Concluzia Dvs, regret, nu sta in picioare ca argumentatie si cred ca va este Dvs imputabil ceea ce puneti in carca altora : fake news si teorii ale conspiratiei. Mai ales ca nicaieri Laura nu spune cuiva cum sa voteze (cum pretindeti), ci doar ca ar fi de dorit sa ne sustinem familiile asa cum ne-au fost lasate de Dumnezeu.Daca aveti cutezanta sa pretindeti altora fidelitate fata de adevar, recomandabil ar fi sa incepeti asta de la propria Dvs persoana si sa va faceti meseria cu acribie, nu doar pentru a … va da interesanta ….Faptul ca pretind ca nu au cunostinta de vreun Krueger e lipsit de relevanta. Informatia in astfel de circumstante circula. Ce li se poate imputa cu adevarat celor doi? E adevarat, esti liber sa te razgandesti, dar nu la dimensiunile la care au facut-o ei. Nu au putut argumenta credibil cum poti realiza in mod pertinent trecerea intempestiva de la o evaluare prin care estimezi ca Laura va castiga nu doar Selectia Nationala , ci chiar Eurovizionul( ca nimic din celelalte piese nu se poate compara cu aplicatia ei), concomitent cu desconsiderarea totala si grava a piesei lui Ester, la punctarea maxima tocmai a piesei discreditate si punctarea derizorie a celei pe care o proclamai castigatoare internationala. Ceea ce este insa descalificant in cazul lor este ca s-au ante-pronuntat public, facand uz de statutul lor de formatori de opinie. In orice stat civilizat ( in Anglia ei ar raspunde grav in fata legii pt magaria pe care au facut-o), un judecator sau un jurat care se antepronunta, se autoexclude de la emiterea judecatii finale , pt ca devine incompatibil. Nu poti face asta, pt ca ar fi total injust fata de competitori : decizia finala , daca e in acelasi continut cu antepronuntarea, prejudiciaza concurentii, pt ca ai intrat cu idei preconcepute, iar daca e la aproape 180 de grade de ceea ce ai enuntat in antepronuntare, fara sa fi intervenit modificari semnificative si credibile apte sa justifice o astfel de schimbare, fara sa argumentezi, inseamna ca ai incalcat pct 3 Cap.VIII al Regulamentului Concursului si nu aveai ce cauta in acel juriu!Trebuia sa ai decenta sa te autorecuzi, sa te abtii, sa declini cu decenta invitatia de a fi jurat, tocmai pt ca te-ai antepronuntat. Urat, foarte urat este ca un delegat imputernicit expres al blogului lor a intervievat-o pe Laura imediat dupa concurs, iar din cele cateva foarte putine minute ale interviului, mai mult de jumatate nu are nimic cu piesa, ci Laura este repetat intrebata despre cum se descurca/despre cum gestioneaza ura cu care se confrunta. Daca teoria Dvs ar fi fost valida ( cum ca acesti nemernici ar fi fost lacrima Christi in privinta pedepsirii intentionate a Laurei pt homofobie si ca li se face abuziv proces de constiinta, nu ar fi existat un astfel de continut al interviului luat de delegatul lor). Mai mult, pe twiter pretinsa castigatoare ( frauduloasa-si voi explica de ce) Ester a facut referire expresa la homofobia Laurei si a pledat pt deschiderea sa( nn : Ester) pentru fenomenul LGBD. Si, daca acestea nu ar fi de ajuns, bomboana pe coliva este ca au dat castigatoare o piesa plagiata: On a Sunday a lui Ester este plagiat dupa Wayfarring stranger si probabil va fi descalificata la Tel Aviv pentru plagiat, incat ne vom face de bafta mapamondului. Nu se pot compara ca valoare cele doua piese , Ester falsand ingrozitor de mai multe orei in finala si fortzandu-si jenant vocea. Solutia corecta , in acest caz, ar fi anularea votului celor doi pt incalcarea Regulamentului si lipsa de onestitate si anuntarea castigatorului care ar rezulta matematic in urma anularii votului celor doi. In ceea ce va priveste , va urez sa va faceti meseria cu onestitate si sa nu va apropriati statutul de coada de topor doar pt ca asa da bine spiritului LGBD al vremurilor. Multa sanatate si verticalitate profesionala va urez!

  • Felicitări pentru argumente și pentru răbdarea de a le prezenta!În privința celor doi nu prea ar mai fi nimic de adăugat.Însă nu cred că putem ignora prezentă unui jurat din Israel, prezența ambasadoruui Israelului în sală și debutul showului cu reprezentanta Israelului la Eurovision 2018.Pentru că regia și complotul să fie perfecte, „românașul” din juriu a votat în aceeași direcție.Singurii „naivi” au fost : domnul din Republica Molodova și distinsa domnișoară ďin Danemarca.Înca mai sper că Lsura va ajunge la Tel Aviv, ca reprezentantă a României.Juridic cred că trebuie făcut ceva, trebuie să reacționăm!

  • Va multumesc pt comentariu, Af8. Aveti dreptate, trebuie facut ceva la nivel juridic concret pentru a se inlatura nedreptatea facuta Laurei si Romaniei in intreg, pentru ca Laurei i-a fost distrus un vis, iar Romania a fost jefuita de o sansa de niste nemernice cozi de topor. Din pacate, potrivit Regulamentului, capacitatea, puterea, calitatea de a contesta rezultatele monstruozitatii de Concurs organizate de vandutii din TVR revine doar concurentilor si staff-urilor lor, contestatia putea fi facuta pana la ora 11.00 a.m. a zilei consecutive comunicarii rezultatelor, iar TVR-ul este prin Regulament obligat sa rezolve contestatia in 3 zile. Intrucat pana acum TVR-ul nu a spus nimic despre rezolvarea vreunei contestatii, putem deduce ca aceasta nu ar fi fost formulata, desi motivele de nulitate a jurizarii erau multiple ( nu doar antepronuntarea celor doi nemernici- care considera just ca un copil valoros si pur, de 16 ani, crescut minunat de niste parinti fantastici, in respect fata de cele mai frumoase principii si valori crestine, sa fie etichetat drept homofob si hartuit in media de o gramada de cretini doar pentru ca a vorbit despre a alege intotdeauna familia asa cum a fost lasata de Dumnezeu si ca prin asta, chipurile i-ar impiedica in pidosniciile lor si i-ar face sa se simta ingraditi in manifestarile deviantelor lor -, ci si faptul ca piesa declarata castigatoare, On a Sundai, a lui Ester, este in parte dar consistent si edificator plagiata dupa piesa lui Johnny Cash, Wayfaring stranger, plagiat pe care Regulamentul concursului il interzice expres, sub sanctiunea descalificarii. Nefacand descalificarea pana in prezent, pentru plagiat, este intuibil ca aceasta piesa va fi descalificata de juriul de la Tel Aviv , iar Romania va fi aratata cu degetul de intreaga comunitate internationala ca a incercat sa parvina in concurs prin frauda 🙁 … )Mai mult, in evaluarile neoficiale facute in spatiul web de independenti, daca piesa Laurei situa Romania in medie in top 5 dintre toate piesele intrate in Selectiile Nationale( mai precis, locul 4), odata cu alegerea piesei lui Ester, Romania s-a prabusit undeva spre locul 30…. Da, stiu, la cat de falimentara este Televiziunea publica, nu s-a dorit sa… riscam prezenta in concurs cu o piesa ( piesa Laurei) care ar fi putut eventual castiga, pt ca ar fi ramas mai putin `cascaval` de devalizat din buget de pupile si tot felul de amante si sugatori umflate politic, aciuiate in TVR, in situatia angajaril cheltuielilor pt organizarea editiei consecutive a Eurovisionului (devenit din ce in ce mai mult in ultima vreme Homo-Freak-vision). Mai e posibilitatea darii in judecata pentru daune a TVR-ului, pentru ca, desi (poate) nu au fost contestatii, nu si-a respectat obligatia dinRegulament, de a veghea la respectarea lui de catre jurati si concurenti, dar asta tot doar concurentii ar putea-o face, sau publicul, dar doar printr-un ONG care prin statut sa fie abilitat sa apere un interes cultural de natura celui de la Euro-Homo-vision.

  • Zici că îl citesc pe gay-ul Adrian Bombonel Năstase. Vorbiți mult și nu spuneți nimic. Dar când este implicat KGB mă aștept la orice din partea acestor criminali.

 2. Eu m-am cam saturat de Sputnikul asta si de aceea intreb: nu poate fi scos in afara legii?!

  • @Marcele, te stiu din comentarii om cu capul pe umeri. Chiar nu ti se pare nimic putred cu articolul asta? 🙂

 3. Și care e „demontarea”, de fapt? Bă, voi sunteți pe bune? Sunteți aievea? Trăiți?
  Băi, imbecililior, ăsta e adevărul: doi homalăi au descalificat-o pe Laura Bretan.
  Unde e demontarea?
  Bă, voi sunteți niște cretini cu acte.

  • Esti mai prost ca omu de zapada.

  • Chiar asa!
   Cautam si eu „demontarea” stirii fake…
   Probabil articolul este scris pentru cei care nu au nervi sa citeasca un articol mai stufos… si astfel sa ramana cu impresia ca… na! uite! era un fake news.
   Cretini LGBT-isti!!!

  • corect. scris o gramada si inutil cand puteau sa puna doar tabelul cu note de unde reiese aproximativ ce s-a rostogolit pe net. ca doi oameni din „anglia” autoproclamati experti in eurovizion ce scriu la un site tip blog au dat note mici la o piesa care a placut publicului. si sa le explice si lor ca 6 si 4 nu este egal cu 7. mai ales 4 e la ceva distanta…

 4. Realitatea e ca juriul nu a votat o melodie care era considerata se adevaratii profesionisti in primele 5 melodii ( toate casele de pariuri) si au votat o melodie care e deja in afara primelor 20 de melodii, cu sanse mari sa iasa din primele 30. Pe mine nu ma intereseaza cine a castigat, vreau doar ca Romania sa fie reprezentata de melodia cea mai buna, cu sansele cele mai mari la castigarea concursului, nubde una fara nicio sansa.

 5. Ce ați făcut bai sorosistilor , v-a aruncat stăpânul un os și ați început să lătrați ? Ți-ai dreacu de sclavi.

 6. Vorbiti serios? Cititi si comentariile scrise chiar la articolul Dianei Mesesan. Baietii din juriu stiau clar despre tot, altfel interviul de dinaintea finalei nu ar fi fost numai despre „criticile” de pe social media.. Baiatul de la wiwibloggs care a intervievat-o a tinut sa puna in discutie numai asta: cum faci fata criticilor care au aparut in social media referitor la ea, la ura, ce semnifica pentru ea cantecul (probabil si faptul ca Dear Father poate face referire la Dumnezeu etc).. Dintr-o data cantecul ei a devenit neinteresant.. Inteleg ca nu e total aiurea ca si-au schimbat opinia intre timp (in decurs de o luna), dar totusi…sa acorde cele mai mici punctaje piesei despre care spuneau ca are sanse sa castige Eurovision-ul, nu numai Selectia Nationala… Cusuta cu ata alba..si subtireee..

 7. Plus ca..am scris exact acelasi lucru pe contul de twitter al celor de la wiwibloggs, pe un ton politicos (cum adica ei spun ca nu stiau nimic, ca nu au ascultat etc, cand interviul lor cu Laura a fost practic numai despre asta).. Ghici ce: in maxim 3 minute mi-au dat block!!!

 8. Luați notă:
  Ce ar fi trebuit să cunoască oamenii care au pregătit acest complot.
  Votul ar fi asimetric 84% pentru judecători și 16 pentru voturi, că în jurământ ar exista doi judecători homosexuali și că aceștia ar putea să facă acest concert pentru că a lucrat împreună, care trebuia cunoscut înainte de postul lui Eric Kruger Bella Santiago nu ar fi trebuit să câștige pentru că ar fi părea normal să fii printre cei 2 favoriți. Nu vă contestă analiza, dar am împins mai mult să știu adevărul. ce au câștigat rușii în această poveste?

  Mulțumesc pentru analiză că adevărul trebuie să triumfe.

  Iertați dacă nu este clar că este o traducere nu vorbesc limba română.

 9. Aștept prestația Laurei Bretan la Zimbabwe’s Got Talent! Zău, acum, Laura Bretan este ok, păcat că părinții ei i-au furat copilăria și, mai ales, că multe voturi, la competițiile muzicale la care a participat, nu au avut nimic în comun cu muzica.

 10. OK ati demontat „teoria LGBT”. Eu doresc sa aflati de ce a pierdut Laura cu piesa „Dear father”. Si Mihai Alexandru credea in teoria cu juriul gay. I-am scris ca e absurd si ca doresc sa stiu cine e vinovat. Daca romanii(prin televot) alegeau pe altcineva OK dar asa ceva e putred. Piesa cu interpretarea Laurei aveau toate argumentele:
  1. Piesa e „rotunda” structurata excelent iar vocea Laurei da „minunea”care trebuia sa cucreasca voturi.
  2. Laura e arhicunoscuta acum. Din US pana in Israel unde a dat spectacole. A dat spectacole in toata Europa si o cunoaste toata lumea.
  3. Prin tinerete si prin talentul deosebit, prin personalitate si mandria sincera ca e romanca ( nascuta in Chicago din parinti romani ,tatal rrom,care iata ce copil minunat au).
  4. Toata Europa ne sustine ca popor si intelege ca sutem guvernati de niste impostori vremelnici (sper) si cred ca ne-ar fi votat in plus pentru asta.
  Macar pentru aceste argumente merita sa castige Laura cu piesa lui Mihai. Cineva NU A VRUT ASTA!
  Puteti afla cine si de ce?
  Astept un raspuns. Nu personal. Va doresc succes in continuare.

  • Nu se complica nimeni Radule, G4media e progresist si sustinator aprig al gheilor. Aici, adio obiectivitate! 😀

 11. Pe ce v-ati bazat cand ati facut articolul asta, doar pe declaratia celor 2? Ei au spus multe precum ca au venit pregatiti sa ii dea Laurei 12 puncte dar s-au razgandit si i-au dat doar 6 si respectiv 7. Cam mare diferenta totusi, nu suntem asa naivi. Niste ipocriti.

 12. „Toată povestea asta a fost construită pe asumpția că aceștia ar fi votat astfel încât să îi dea o lecție tinerei „homofobe”, dar nimeni nu i-a întrebat dacă au făcut asta într-adevăr.”
  Asa… si daca i-ai intrebat, s-au si grabit sa fie sinceri, da ?..Adica, pe bune ?!?..daca, teoretic ei ar fi fost influentati de prezumtia de homofobie e Laurei, ce relevanta ar avea raspunsul lor..cine dracu ar crede ca ei ar recunoaste asa ceva…
  Demontare, my ass..o insailare penibila, construită pe asumpția că aceștia ar fi sinceri…demonstratie facuta in spiritul political correctness-ului : „pai ce credeti, ca in RO suntem toti salbatici, nooo, uite ca suntem si din cei open minded cu drag de LGBT, cam asta-i mesajul”

  • E penibil cum vor să dreagă busuiocul! Dând vina pe „Sputnik” :)))) … Mergeți mă la culcare și faceți-vă „somnul de frumusețe”! V-a reușit manevra, ați scăpat de Laura! Buni de nimic …

 13. Mama, ce-ati dat-o de gard cu articolul asta! Zile intregi ati ignorat subiectul si apoi, cind cineva a construit „demascarea”, l-ati si publicat.
  Din pacate pentru voi, n-ati reusit decit sa va stricati acoperirea, pentru ca „demascarea” e slabuta rau.

 14. N-am înţeles nimic din articolul ăsta! Cum aţi dezvăluit voi fake news-ul?! Vezi să nu vă spună vouă panaramele ălea de blogheri care le-au fost intenţiile reale după i-au plătit să decidă cine să ne reprezinte! A fost o lucrătură dinainte şi pute de la o poştă: ca s-o trimită pe miorlăita aia obosită şi fără voce şi să iasă pe uşa din dos! Iar cu ocazia asta se mai plimbă şi jumate de TVR din nou pe bani publici – că turismul e cam scump în Israel! Mai ţineţi minte cum s-au dus cu toată conducerea în Portugalia, la soare şi plăjică?

 15. Da a lu` Sputnik care o fi fost ma dasteptzilor, politzailor? Rahat de site ce sunteti a lu pigus!

 16. „Excelent” articolul lui Diana Meseșan. Punct ochit, punct lovit.
  Inainte de a citi articolul, nu stiam ca Laura Bretan ar fi fost descalificată de doi membri homosexuali ai juriului internațional. Dar dupa ce am citit articolul, m-am convins ca intr-adevar Laura Bretan a fost descalificată de doi membri homosexuali ai juriului internațional.

  PS: Catre Redactia G4media.ro – Conform normelor de ortografie a limbii romane, constructia gramaticala din titlu „doi membri ai juriului internațional homosexuali” este gresita (vezi regulile de acord dintre substantiv si adjectiv). Gasiti formularea corecta in comentariul meu.

 17. Nu s-a demontat nimic aici,titlul articolului e o minciuna.Membrii juriului,care sunt gay,au votat impotriva Laurei pentru ca ea a sustinut familia traditionala.Pai nu comunitatea Lgbt urla din toti rarunchii despre toleranta si iubire…uite ca cei care cer toleranta sunt cei mai intoleranti.Imi pare rau G4media va urmaresc zilnic si chiar credeam ca sunteti obiectivi dar cu gluma asta proasta de articol mi-ati aratat ca aveti agenda voastra care nu e si agenda mea.La revedere.

 18. Daca mîine s.ar relua Referendumul, cu siguranță ar avea alte rezultate. Ciudat este ca, comunitatea LGBT, tace… Eu am susținut aceasta comunitate, am trăit, muncit, și multe altele cu persoane de acest fel. Din nefericire mi.am schimbat poziția total. Ei militează ptr toleranta fiind intoleranți. Laura era un copil când a făcut acea declarație, nu știe, nu înțelege pe deplin comunitatea gay, să se poata poziționa correct. A fost folosita. Mă bucur că suntem un popor ortodox. ?

 19. Dragă „jurnalistă”, nu ai demontat absolut nimic! Te-ai trezit scriind , mânata probabil de simpatia ce le-o porți celor din familia LGBT, aceste „victime” neînțelese ale societății în care trăim.
  Cei doi jurați gay au fost întrebați de ce au procedat așa la finală schimbandu-si votul și au spus că pur și simplu s-au răzgândit, că le-a plăcut mai mult fatuca asta despre care nici noi, nici ei nu au auzit. Asa ca, nu mai vinde castraveti gradinarului!
  Se vor mobiliza „prietenii tai” LGBT si îi vor acorda voturi reprezentantei noastre la Tel Aviv, doar pentru a demonstra că e „talentată ” și că a meritat votul lor. România va fi votată exclusiv de gay-ii din Europa!

 20. Oameni maturi se cearta pe cantecele unor fetite rasfatate care in viata lor nu vor duce lipsa de nimic pe cand voi nu aveti dupa ce bea apa , va mor copiii de foame si boli SI ASTA VA INTERESEAZA PE VOI?
  Altii încă se mai ceartă cu sclavii platiti de PSD sa posteze p-aici vrajeala ieftina debitata cu iq de copil autist si oricum si asa ii simt ca-si forteaza limitele .

 21. G4, voi ne luati de prosti? Parca noi erau mai destepti ca restul… Asa promovati voi gandirea critica?
  Polarizarea asta va este foarte paguboasa. Nu mai incercati sa faceti alb din ceva ce e (macar) gri.
  Mai bine v-ati intreba cine a ticluit toata povestea asta in asa fel incat sa alimenteze astfel de reactii anti-europene, anti-LGBT etc. Pana si Dragnea s-a „prins”.

 22. Dacă până acum bănuiam că sunt sorosisti și prin țara noastră acum începem să îi cunoaștem. Sunt anti PSD, nu îi votez, dar încep sa vad ca unele chestii sunt adevărate. Un lucru sa țineți minte jurnaliștilor: într-o zi o sa vreți sa ștergeți toate articolele pro-curisti și pro-mizerie dar o sa le mâncați pe pâine. Au fost putini în istorie care și-au bătut joc de națiunea română și aia au sfârșit tragic. Se vede ca și g4media primește bani sa spele jegosii dar asta nu va fi la nesfârșit. Baftă, după munca și răsplată.

 23. Care Este dovada ca dumneavoastra chiar v-au raspuns „jurnalistii” de la wiwiblogs? Ce v-ar face atat de speciala incat tocmai dumneavoastra sa va fi raspuns? Cum adica nu au fost intrebati, o tara intreaga pronuntandu-se fara sa le ceara parerea? Daca nu stiati sau nu v-au informat colegii de redactie care v-au pus sa reactionati in numele comunitatii oprimate LGBT prin acest articol, nu numai romanii au incercat sa ii contacteze si sa afle adevarul, dar si o intreaga Europa (aceea normala, care a inteles marsavia petrecuta la Selectia Nationala). La cum suna asa-zisele raspunsuri ale domnului William, crestin baptist cu constiinta deplina, par mai degraba a fi inventate de dumneavoastra, doamna Mesesan (daca acesta e numele dvs. real). Au blocat ei atatea persoane care au incercat sa ii contacteze, s-au ascuns ei in spatele unicului interviu all wiwiblogs facut de colegul lor pentru a afla cum face fata Laura valului de ura, si tocmai dumneavoastra v-au raspuns? Aveti o dovada, sa vedem si noi? Si inca ceva… Daca nu ar fi decat o gluma proasta si ceva de trecut cu vederea, de ce nicio televiziune si niciun post de radio nu ii ia vreun interviu de prezentare/ promovare marii castigatoare, Ester Peony? Parca si ea s-ar ascunde de oprobiul public… Tvr-ul de ce ascunde si nu da un comunicat prin care sa explice poporului cum a stat de fapt treaba? Pentru ca e un adevar dureros la mijloc. De aceea. Nu e o inventie a coalitiei pro-familie, e purul adevar ce i s-a intamplat Laurei. Si e doar inceputul discriminarii oamenilor drepti si normali si mai ales crestini. Si in incheiere, daca a fost ceva fara importanta si se face tamtam degeaba, de ce nu face nimeni primul pas sa o invite pe Ester la o emisiune, sa ne bucuram si noi de reprezentanta noastra? In anii trecuti castigatorul selectiei nationale trecea in ziua de luni dupa finala de la un post la altul de cum se crapa de ziua. Sa stiti si dvs ca nu numai vorba si scrisul inseamna luare de pozitie, ci si tacerea aceasta inmormantala a televiziunilor care nu stiu inca daca sa o invite pe castigatoarea juriului corupt sau sa mai astepte putin clarificarea situatiei si sa o aduca in platou pe adevarata aleasa a Romaniei la Eurovision?

 24. Nu mi se pare ca a demonstrat nimic acest articol, cu toate ca da, a invartit putin lucrurile astfel incat sa para ca wiwiblogs nu e chiar asa. Dar problema este ca cei doi tipi gay din juriu au reactionat la videoclipurile celor doua fete in cauza cu ceva timp inainte si reactia lor la piese lor era cu totul alta.
  Cei doi ai declarat-o pe Laura ca si castigatoare iar la Ester s-au declarat, mai mult sau mai putin, plictisiti. Cu toate astea, parerile lor s-au schimbat cand a venit vorba de jurizarea din finala. As fi spus ceva si de ceilalti jurati care i-au acordat note mici Laurei, dar ce sa spun? Neavand o dovada ca aveau inainte de finala o cu totul alta parere, o sa imi asum ca ei avut opinia asta de la bun inceput. Nu am ce sa cer de la ei.
  Plus. Pe twitter, dar nu numai, a fost mare bucurie ca nu a castigat Laura, care era si acolo numita homofoba. Asta a fost un alt factor care probabil i-a facut pe multi sa spun ce au spus impotriva gaylor.
  Oricum. Nu ar fi fost vorba ca tipii sunt gay daca nu toate lucrurile se pupa atat de bine. Video ul lor ii incrimineaza pe cei doi cel mai mult in ochii mei.
  Eu sunt una din persoanele care de acum o sa fiu mai atenta cand e vorba de drepturi lgbt, avand in vedere ca in anumite circumstante se pare ca lgbt-ului nu ii pasa de dreptul omului la religie si opinie. Nu sunt deloc religioasa, dar vreau sa stiu ca am cu adevarat dreptul la libera exprimare. Pana la urma: libertatea ta nu trebuie sa incalce libertatea mea, lucru care pare nu a fost respctat in cazul de fata.

 25. „[…] dar nimeni nu i-a intrebat daca au facut intr-adevar asta”
  Um. Sorry. Dar asta am facut cu totii din nou si din nou zilele astea. Plus. Cand stii ca esti implicat intr-un astfel de scandal nici nu astepti o invitatie. Ei au conturi de twitter, se pot explica acolo cat vor. Dar nu fac asta. Pentru ca nu exista explicatie. Pe youtube tot pin-uesc prostii la videoclipuri in loc sa ne raspunda.
  Faza e ca oricum stim adevarul. Eurovision e politica si totul e aranjat.
  Asa cum am venit asa plec dupa articolul asta. Doar s-au invartit jumatati de argumente. Concluzia este ca Laura a fost data afara pentru ca si-a exprimat un drept.

 26. Sunt de acord cu comentariul doamnei Maria! Voi ce faceti aici? Incercati sa aparati un fapt evident,subliniat chiar din clipurile lor video.Prima oara laudand melodia Laurei si criticand melodia Esterei ca fiind plicticoasa,apoi interviul cu Laura iar in final votul mizerabil. Ce ati demontat voi? Nimic.

 27. Astea sunt povesti! Chiar credeti ca si-ar face singuri rau si sa recunoasca? Mie diferenta de puncte mi-a demonstrat clar cine este favorita Romanilor! Juratii au alta viziune asupra muzicii? Romanii sunt considerati printre cei mai buni si talentati in materie de muzica din lume! Poporul roman chiar credeti ca nu a fost in stare sa aleaga o piesa buna ce are sanse reale de castig? Astea sunt povesti de adormit copiii! Romanii au fost furati CLAR si de data asta. A fost prea mare diferenta de vot dintre juriu si public. E foarte dubios

 28. Ei o țară întreagă (a luat foc) ! Numai unii privitori la Eurovision, un concurs de alt fel de manele, inși care umblă oricum cu palma la cur să nu cumva să li se intimple vreo eroare. Și ei sint mereu în flăcări pentru că arbitrii ne fură, multinaționalele ne colonizeaza, America, Europa, Germania etc ne dictează, Soros pindeste în umbră, iar Ceaușescu era un mare patriot. Creații ale prostiei bine dirijate de prea buna Rusie.

  • Excelent! Big like!
   Dar sa nu uitam nici de dacii care sunt primii la orice, de la descoperit America pana la mersul pe luna, vindecarile miraculoase si vaccinurile malefice!

  • fain comentariul! subscriu!

 29. Un articol corect, care restabileste adevarul. Citindu-l, chiar m-am intrebat de ce e nevoie de atatea justificari pentru a demonstra ceva cat se poate de natural pentru toti oamenii rationali, si anume ca niste profesionisti ca cei din juriu nu s-ar cobori (riscand sa-si pateze reputatia) la a „pedepsi” o pustoaica de 16 ani pentru o „fapta” atat de minora! Ca doar nu vorbim de o militanta anti-gay, ci de o fetita crescuta in spirit religios, care a spus si ea ce simte/crede despre familie, intr-un mod cat se poate de cuminte si traditional. Plus ca „marele eveniment” care a fost, pentru unii romani mai infirbantati de felul lor, referendumul pentru familie de la noi, a fost total ignorat si lipsit de semnificatie pentru restul lumii. Deci, despre ce razbunare vorbim?!
  Vazand, insa, comentariile la articol… nu-mi ramane decat sa va felicit pentru curajul de a-l publica! Sincer, nu as fi crezut ca exista atatia bizoni printre noi!

 30. cine plm e laura bretan?
  Eurovision? inaintati in timp tovarasi.. sa stai sa ti bati capul cu un concurs de cacat.. ultra parodiat de lumea muzicala adevarata.. ori esti tampit ori spalat pe creier.

 31. Pentru a evita disputele, propun sa se faca doua Eurovision-uri: unul pentru LGBT si unul pentru ăilalţi. Sa stim o treaba si sa nu mai avem discutii. Comunitatea LGBT este mai creativa, mai buna, mai „superioara”. Vor avea audiente mai mari (ca doar despre asta e vorba cand tragi linie – sa urmareasca oamenii precum ursul pe bulevard!).
  Iar la urma-urmei, Eurovizionul e o chestiune pur comercial-vocala. Actul muzical ca un tot, este izolat. Ceea ce trebuie sa ramana este doar sclipiciul si artificiile’n reflectoare, vocea, look-ul si miscarea scenica. Si foarte important, orientarea sexuala si parerile despre asta ale vocalistilor/vocalistelor. Dar mesajul/simtirea/urcusul/linistea/arta/instrumentalul? Eurovisionul coboara incet incet de la an la an in aceeasi nota cu inspiratia muzicii contemporane.

 32. Tanti asta nu a „demontat” nimic ! Adica sunt mii de reactii pe net, inclusiv pe „placinta” lor de blog, unde cei doi papagali sunt intrebati de ce s-au intors la 180 de grade cand au ajuns in RO, fara nici un raspuns din partea lor, si vine tanti care afla direct de la ei cat sunt de ingerasi nevinovati ??? Mai lasati-ne…

 33. In toata povestea asta o singura chestiune conteaza. Daca cei doi membri ai juriului ar putea spune, fara sa minta, bineinteles, ca nu au stiut de pozitia Laurei privitor la familie.
  Din momentul in care ei au aflat de aceest lucru, indiferent de unde, de la nenea Eric sau oricine altcineva, e normal ca si-au schimbat optica fata de Laura.
  In rest, e gargara.
  Diferenta de 8 respectiv 6 puncte intre impresia pe inregistrarea de studio si prestatia live pe scena finalei poate fi explicata doar daca acea prestatie e ff diferita de videoclipul de studio si daca vocea Laurei ar fi luat-o pe langa. Si din cate am vazut nu a fost cazul.

 34. I’m not sure that the two gays guys are guilty, but how can this happened without the asymmetric vote scheme put in place by TVR , and the invitation of foreign jury 5 /6 with two jury who working together and who voted publicly in favor of Laura. It’s stupid to put someone (foreign jury) in an apparent interest conflict and why they do something so stupid?

 35. Nu sunt sigur că cei doi homosexuali sunt vinovați, dar cum se poate întâmpla acest lucru fără schema de vot asimetric pusă în aplicare de TVR și invitația juriului străin 5/6 cu doi juriști care lucrează împreună și care au votat public în favoarea a lui Laura. Este stupid ca cineva (juriul străin) să se afle într-un conflict de interes aparent și de ce fac ceva atât de prost?

 36. la anul in 2020! eu atata spun zic daca ramane asa! votarea! alegerea! macar sa vina niste jurati competenti! nu incompetenti! sa ma cac pis in aia doi homosexuali! care ne-au ales reprezentantul! dar si in emmelie de forest! dau cu parul daca trebuie! nesimtita asta nu are vreo treaba cu jurizatul! si-au batut toti joc de noi! ne-au jefuit! oricum ce treaba avem noi cu homosexualii lesbienele bisexualii etc cand noi suntem natie 100% ortodoxa! si daca este sa agream casatoria! o agream doar pe cea dintre un barbat si o femeie! ca asa este normal firesc! in alte tari sa faca fiecare ce vrea! dar sa ne lase pe noi in pace! ca nu vrem sa fim nici lgbt! nici bdsm!

 37. homosexualii lesbienele bisexualii etc sa ne lase in pace! nu vrem sa fim ca ei! nu vrem sa ne influenteze in nici un fel! eu nu am nimic cu astia! dar sa se comporte normal! nu sa zica spuna imi place sa o sug foarte mult! imi place sa o ling foarte mult! etc chestii de astea! sa o tina pentru ei! dar sa ne dea si noua!

 38. sa nu ne dea si noua! mai vor si sa fie recunoscuti! sa fie iubiti si apreciati! ca fiind noua generatie de familie!

 39. Haha, ce mai freamăt, ce mai zbucium. Pentru o fâsâială de concurs. Si Laura si Ester au melodii și prestații banale, de maxim jumătatea clasamentului la finala din mai. Cel mai bine duceți-va la proteste ca va scoate PSD și accesul la tv pana in mai. Pe prestația lui twodorel nu v-ați certa atâta ca de ce îl ievalueaza ue cu așa putine puncte.

 40. Acest articol ne arata cum un fake news pretinde ca demonteaza un „fake news”.
  Faptul ca Diana, autorul acestui articol, a pus aici justificarea lui William nu inseamna aproape nimic. Sau se astepta cineva ca William sa resunoasca acuzatiile care i se aduc? El a mai spus intr-un videoclip de dupa finala ca Laura a fost printre favoritele lui. Cand inainte cu cateva saptamani te dai exaltat de prestatia Laurei ba mai mult, afirmi ca are sanse reale sa castige Eurovisionul mare, dar in finala o punctezi cu notele de la coada, inseamna ca ceva ti-a schimbat drastic parerea. Iar prestatia Laurei nu a fost deloc rea ca sa putem spune ca a dat-o de gard. Din contra, a fost cel putin la fel de buna ca varianta de studio.
  Iar situatia care il vizeaza pe Deban e si mai grava. El i-a acordat a patra cea mai joasa punctare.
  Si daca i-ati stii pe cei doi, stiti foarte bine ca sunt activisti LGBTQetc. foarte infocati.

  Sa insinuezi ca in spatele contului se afla cineva care a avut interesul de a provoca o reactie ca aceasta impotriva celor doi este un FAKE NEWS!
  De fapt, in opinia mea, in slatele contului Eric Kruger se afla un baietel frustrat pe nume Denis Damian, un hater infocat al Laurei. El a dat drumul de Twitter la mediatizarea videoclipului in care Laura sustinea casatoria normala, iar in grupurile de profil a insistat pe „homofobia” Laurei.

 41. Nu a demostrat nimic cu articolul asta, cert e ca ceia ce au facut cei de la tvr a fost sa aranjeze un vot impotriva Romaniei, pentru ca Laura avea sanse adevarate de a castiga concursul, si cineva care a platit bine a regizat totul la momentul potrivit pentru a putea sa i elimine din concurs pe cei mai valorosi.

 42. articol penibil. Ca si cum ai intreba un arbitru: ai gresit intentionat in favoarea lui dinamo? Sigur o sa recunoasca. Oricum, eurovisionu e o porcarie; nu ar trebui sa se cheltuiasca bani publici pentru el

 43. lasa ca nici alte tari! nu si-au ales reprezentantii pe care i-au dorit fanii! asa ca nu suntem singurii! s-au intamplat si la case mai mari! nu mici!

 44. acum sa fiu sincer ca nu vreau eu sa fiu vreun smecher jmecher ma rog! sau vreun golan! dar eu daca vreau pot sa compar concursul asta cu orice altceva decat un concurs de muzica! si anume:
  1. table
  2. sah
  3. barbut
  4. curse
  etc noi daca este sa avem sansa la ceva! poate doar la miss universe! acolo poate! dar aici e greu! e concurenta mare!

 45. oricum nu vad bine deloc rostul acestor petitii! se pot semna si zeci si o suta! mii! degeaba! nu se mai schimba nimic! asta este reprezentantul nostru fratilor! asta-i melodia care ne reprezinta! aia este! trebuie sa recunoastem ca am pierdut! si nu oricum! in fata strainilor! ca publicul roman sigur a votat altceva! chiar si eu cand urmaream pe youtube sau pe tvr! live! vedeam ca scria lumea acolo! votati bella santiago! votati laura bretan! votati mirela boureanu vaida! votati letitia moisescu! e drept ca si pe ester peony am vazut-o trecuta! da dar ea nu era favorita! tocmai asta este! nu stiu cum a reusit sa adune atatia votanti! bai frate bai! ca e culmea culmilor!

 46. oricum este un concurs lgbt! bdsm! va dati seama ca eu favorit nu as putea decat sa il dau pe bilal hassani! in acest caz! dar totusi mai este si sergey lazarev asadar as vrea ca el sa castige anul asta! avand in vedere ca acum trei ani cand participase el! nu castigase a fost prin 2016 asta! cand a castigat jamala! au si aparut atunci speculatiile conform carora jamala ar fi fost barbat si nu femeie! si ca sa revin la bilal hassani daca ar fi castige nu ar fi singurul! sa ne aducem aminte de conchita wurst in 2014! acum arata nasol naspa! s-a tuns cheala si si-a lasat barba! ca naiba! nu altceva! sasa anul trecut in 2018! doar ce am citit despre ea ca e suspecta de sida! a luat boala de la cineva! in fine legat de reprezentanta noastra de anul acesta! stiti cu cine seamana! cu aia care a reprezentat letonia anul trecut in 2018! laura rizotto! daca ar fi participat sa zicem spunem laura bretan! ea ar fi semanat cu aia din estonia de anul trecut in 2018! elina nechayeva! sau cu ieva zesimauskaite din lituania! cu amandoua ar fi semanat perfect! dar asa s-a dus! asta este!

 47. Oricum, e de ani bun clar ca Eurovision e un dezmat al proagandei neomarxiste…

 48. bine hai sa zic spun! de ce! sau mai bine zis spus de cand e eurovision lgbt! sau bdsm! cam din 1998! da atunci a inceput nebuneala! dana international castigase pentru israel! se reintorsese chiar in 2011! dar nu a mai avut norocul sa castige! in fine el a fost un caz ciudat! ca nu era femeie complet! nici sani nu avea! nici vagin! de abia dupa aceea in 1998! s-a schimbat mult! in fine a urmat conchita wurst in 2014! netta anul trecut in 2018! si anul asta in 2019 bilal hassani! completeaza lista lgbt! bdsm! a eurovisionului!

 49. oricum juratii aia doi homosexuali! trebuie sa plateasca cumva! pentru ca nu se mai poate asa ceva! pai la anul ne trezim ca mergem iar cu cine stie cine! asta daca nu cumva acumulam datorii imense! in 2016! am patit-o! castigase ovidiu anton! dar nu ne-a reprezentat! ca aveam noi niste datorii acumulate tocmai din 2007! cu todomondo! in fine datoriile acelea au fost platite! si noi am participat din nou! in 2017! cu alex florea si cu ilinca bacila! anul trecut in 2018 cu the humans! si acum in 2019 cu ester peony! oricum trebuia acuma sa faca laura bretan favoruri murdare celor doi jurati homosexuali! ca sa fie votata! e ridicol! si daca sunt votati sa zicem spunem cei lgbt! bdsm! ce se intampla! se schimba ceva! eu zic spun ca nu! trebuie lasati atunci sa faca ceea ce vor! sa obtina ceea ce vor!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.