G4Media.ro

László Borbély a fost numit vicepreşedinte al Reţelei Europene de Dezvoltare Durabilă…

László Borbély a fost numit vicepreşedinte al Reţelei Europene de Dezvoltare Durabilă / Reţeaua are în prezent peste 400 de membri şi parteneri din 40 de state

Consilierul de stat Laszlo Borbely a fost numit vicepreședinte al Reţelei Europene de Dezvoltare Durabilă (ESDN), anunță News.ro, care citează un comunicat al Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă.

La reuniunea Adunării Generale a Reţelei Europene de Dezvoltare Durabilă (ESDN) de marţi, una dintre cele mai reprezentative organizaţii europene în domeniu, a fost stabilit noul Comitet Executiv iar coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă din România, László Borbély, va avea rolul de vicepreşedinte.

„Primim astăzi o nouă recunoaştere a eforturilor noastre de a face România o voce puternică în implementarea Agendei 2030 pentru dezvoltare durabilă. Vom continua să ne implicăm activ pentru a performa la aceleaşi standarde. Cetăţenii României merită să fie încrezători că suntem în avangarda demersurilor pentru un viitor sustenabil”, a declarat László Borbély, potrivit sursei menţionate.

Preşedintele ESDN va fi în următorul an Daniel Dubas, coordonatorul naţional al implementării Agendei 2030 în Confederaţia Elveţiană. În echipa de conducere, alături de Laszlo Borbely, vor mai fi doi vicepreşedinţi: Annika Lindblom şi Marguy Kohnen, responsabili de probleme de sustenabilitate şi mediu în Guvernul Finlandei, respectiv al Marelui Ducat de Luxemburg.

Consilierul de stat Laszlo Borbely va avea marţi şi o intervenţie în cadrul panelului despre rezilienţă din conferinţa anuală ESDN, care se desfăşoară online timp de două zile.

Reţeaua Europeană de Dezvoltare Durabilă reuneşte oficiali guvernamentali şi experţi responsabili de formularea şi implementarea politicilor ce ţin de dezvoltare durabilă din întreaga comunitate europeană. Reţeaua are în prezent peste 400 de membri şi parteneri din 40 de state. Încă din 2007, ESDN organizează ateliere tematice pentru a facilita schimbul informal de puncte de vedere şi experienţe între membrii săi.

Sursa foto: Facebook / Laszlo Borbely

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Pai asta e un gainar, l-a favorizat pe unu asazis om de afaceri si ala drept spaga i-a renovat apartamentul mamei lui in 2011. Dar parlamentul a refuzat sa-i ridice imunitatea deci fapta nu exista.

  2. Un infractor. De ce îl promovați?! Ați intrat în propaganda oficială?

  3. Doamne ferește! Toti mafioții devin europeni respectabili!

  4. Deci Ungaria are si postul acesta, de vicepreședinte al REDD . Bun!

    Daca România nu este primită in Schengen si OECD, inclusiv ca urmare a eforturilor vecinilor si prietenilor săi, poate ca va fi exclusă si din REDD.