G4Media.ro

La fiecare 17 secunde, un european moare de Covid-19

La fiecare 17 secunde, un european moare de Covid-19

Europa a redevenit epicentrul pandemiei Covid-19, iar o persoană moare din cauza virusului la fiecare 17 secunde, anunță Organizația Mondială a Sănătății, citată de RFI.

Directorul regional al OMS pentru Europa, Hans Kluge, a transmis joi mesajul tragic:

„Europa reprezintă 28% din cazurile globale și 26% din decese cumulative în regiune. Săptămâna trecută, acest continent a înregistrat peste 29.000 de noi decese din cauza Covid-19. Aceasta înseamnă că o persoană moare la fiecare 17 secunde.”

Doar în ultima săptămână, decesele au crescut cu 18%, a adăugat oficialul OMS.

Totuși, există câteva semne promițătoare că acțiunile pe care guvernele le-au întreprins pentru a încerca stoparea răspândirii virusului ar funcționa.

În plus, numărul cazurilor săptămânale de coronavirus în Europa a scăzut săptămâna trecută, pentru prima dată în trei luni.

Și noile infecții săptămânale au scăzut cu 10%, până la 1,8 milioane. Dr. Kluge a sugerat că blocările stricte reimpuse în mai multe țări europene, inclusiv Marea Britanie, Franța și Spania, au un efect.

sursa: RFI

sursa foto: Facebook/ Olivier Véran

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Să iasă scepticii în stradă să le explice celor care au murit că nu există nici un virus.

    • Uite ca a iesit television. Expert in nimic dar negationist din fire pentru tot ce nu intelege, inclusiv ce-i aia 99% din ceva.

  2. greu de înțeles ce se întâmplă… De ce sunt necesare astfel de mesaje? De ce trebuie băgată frica în oameni? 99% din morții „de Covid” sunt oameni în vârstă cu afecțiuni severe… Toate virusurile sezoniere au făcut și fac asta, ucid pe cei mai fragili, adică așa se moare, nu se prea poate evita moartea, o infecție virală, o masă prea bogată, niște fructe de mare stricate, și gata, exit. Eram muritori și înainte de Covid. Ăsta e un virus ceva mai asasin, dar covârșitor de marea majoritate a celor infectați suferă de cel mult o viroză nasoală. În loc să combatem boala, cu hidroxiclorochina și azitromicina, ne agităm pt medicamente experimentale, vaccinuri, etc, al căror singure efecte sigure vor fi profituri galactice pentru producătorii lor. Pt că în sezonul rece următor vom avea de a face cu o mutație a virusului. Șamd.
    Pandemia asta ține de istoria psihiatriei!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.