G4Media.ro

Kovesi, onorată de Harvard: a fost inclusă în lista femeilor cu contribuții…

Kovesi, onorată de Harvard: a fost inclusă în lista femeilor cu contribuții majore în justiție în 2019

Laura Codruța Kovesi a fost aleasă de Facultatea de Drept a Universității Harvard printre femeile cu contribuții semnificative în domeniile drept și justiție, potrivit unui anunț al instituției. Kovesi a fost votată, alături de celelalte 20 de femei, de studenții și profesorii Harvard Law.

”Laureatele reprezintă voci puternice în domeniile lor de activitate, fie că sunt magistrați, profesoare sau activiste”, se arată în anunțul oficial.

Printre laureate se numără Sarah Leah Whitson (director în Human Rights Watch), Stacey Abrams (politician din SUA), Gloria Allred (avocată specializată în drepturile femeilor), Monica Bell (profesor de drept), Sudha Bharadwaj (activistă pentru drepturile omului în India).

Fotografiile celor 21 de laureate vor fi expuse în sediul instituției.

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

22 comentarii

 1. nu se poate..si olguta nimic? si docila nimic? nimic nici pt grapini??? soros asta e tare alunecos..plateste acum si harvardul, sa puna pesedeul in lumina proasta…

  • latrina trei ar face epilelsie

  • Diseara la L3:
   De fapt, ori LCK i-a pacalit pe cei de la Harvard, ori universitatea respectiva nu e cine stie ce (isi mai da cu parerea si dl. profesor) …
   Oricum ni se pare ca Harvard e sponsorizata de Soros…

  • Raspunsuri ipotetice date de cele trei in cazul in care ar fi intrebate despre Harvard. Dancila:”Harvard asta nu este fiul lui Soros? ” Grapini: „Ce mare scofala Harvadul asta! Si eu am tesut mii de metrii din acest material”. Olguta:”Se bea cu gheata?”

  • Dancila said:
   „Harvard is my middle name.”

 2. Nu se pune dacă nu a fost dotată de populimea rectorului suspendat Toader de la Facultatea de Drept a UAIC Iași!

 3. Avem noric ca strainii ne vor binele. Este drept ca nici n-au avut doaare la DNA…

 4. Da’ Doamna Prima Ministereasa a fost inclusa la Universitatea de Teleorman ca prima femeie cu contributii esentiale la citire dupa fitiucile Marelui Mentor Infractor Draknea! Pai se pune cu LCK?

 5. Frumoasa,corecta și frumoasa ! Sa moara Veorica de ciuda

 6. E clar?!?! Astia sunt de-ai lui Soros! Si pana la urma ce faculate e asta?! E doar pe locul 3 in lume….daca era buna era si ea acolo pe 1 sau bare-mii pe 2….Hmm…Glumesc. Ma gandeam la ce o sa se spuna pe A3…

 7. Ievaluarea domnului profesor Tudorel Toader a fost convingatoare pentru Facultatea de Drept a Universității Harvard.

 8. Si Veorica?

 9. Cand te gandesti ca un procuror roman onorat la Havard e cercetat de adina florea, care stergea pantofii de praf ai mafiotului ala de la Constanta.

 10. Fain copil! Felicitari Codruta!

 11. Și încă odată, Felicitări Codruța !!!!

 12. Felicitari. Nu ne lipsesc profesionistii cu care putem paricipa la constructia Statelor Unite ale Europei. EU SATCEN, Procuratura UE… Impresionant e si directorul OCCRP, Paul Radu.

  https://www.rferl.org/a/money-laundering-scheme-set-up-run-by-russia-s-largest-investment-bank-occrp-says/29802833.html

  Poate fiindca am crescut intr-o tara putreda de coruptie avem si specialisti care inteleg fenomenul mai bine ca oricine.

 13. Pai,noi ,ai nostri ,nu avem St.Ghorghiu -HARVARD ? Nu-i un hard ?
  Ne dau ei ,lectii ?

 14. Al naibii statul asta paralel! S-a infiltrat si la Harvard!!!

  PS. Har…? Ce? Cica pe lista scurta a fi si Grapini, ci Norica, si mai ales….. istetimea sa… Veorica….. din Clejani!!!

 15. Felicitari si respect ptr. munca si curajul Dvs.

 16. Felicitari si propun ca cei de la Harvard care i-au acordat titlu sa ii propuna lui kovesi sa sustina si un curs pentru a se lamuri si ei pe cine au ales.

 17. Contributie majora in 2019? Cam care ar fi contributia? A, sau stai, ca n-am voie sa contest premiile marii universitati de renume. E chiar penibil, se vede de la o posta ca e si ea pe acolo doar ca sa dea bine pe aici pentru alegatori. N-are nicio treaba inrealitate, mai ales in 2019. Citind atatea comentarii proslavitoare imi dau seama ca la voi comenteaza foar postacii sorosisti. #slugile luiSoros

 18. Am vrut sa donez si eu „niste” 3 €, dar nu ma lasa manipularea gretoasa de aici.