G4Media.ro

Klaus Iohannis: E importantă atitudinea civică pentru a-i readuce pe aceşti guvernanţi…

Klaus Iohannis: E importantă atitudinea civică pentru a-i readuce pe aceşti guvernanţi cu picioarele pe pământ

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că este importantă atitudinea civică a românilor pentru a-i „readuce pe guvernanţi cu picioarele pe pământ”, adăugând că are de multe ori impresia că România se afundă într-o gaură de populism şi diletantism, transmite Agerpres.

„Bănuiesc că oamenii sunt în stradă fiindcă sunt nemulţumiţi şi mesajul meu pentru ei este unul foarte clar: . (…) Am impresia de multe ori că ne afundăm, aşa, într-o gaură de antieuropenism, de diletantism, de populism din care o să ieşim din ce în ce mai greu”, a declarat preşedintele, într-o declaraţie acordată presei, cu ocazia vizitei la Blaj.

Întrebat dacă a mai discutat cu prim-ministrul Viorica Dăncilă despre o posibilă demisie a acesteia, el a replicat că nu s-a întâmplat acest lucru, dar că premierul ar face bine „să facă ceea ce i se spune”.

„Nu am mai discutat aceste chestiuni şi cred că ar face bine să facă ce i se spune”, a declarat el.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

 1. După ce a tăcut mâlc luni de zile, în timp Dragnea și gașca lui își urmau țelurile, vine acum sa ceară străzii actiune….

 2. Totusi, desi nu stie sa citeasca, nu stie sa numere peste o mie, nu stie nicio limba straina si d-aia intelege aiurea ce-i spune Papa de la Roma, desi etc. etc., Duamna Vasilica reuseste totusi sa conduca Guvernul si tara. A condus el tara un cismar si o analfabeta, cum sa nu o conduca Duamna Vasilica care e mult peste NC si EC. Asa ca s-o lasam totusi sa-si vada de treaba ei. Corect?

 3. Corect ! In țara orbilor cel cu-n ochi e împărat !

 4. Indeamna cetatenii sa protesteze , el de ce nu a imbracat geaca rosie si sa iasa la protest in Piata Victoriei .
  A ajuns presedinte in urma unei diversiuni , la care multi concetateni „au pus botu” .
  Acum o da in mangleala , iar incearca sa creeze emotie in randul romanilor , atat el cat si media care ii este obedienta .

  • O face penttu alde tine , el se descurcă. Fara Europa sa vedem cum vă câștigați traiul chiar si cei ca tine care momentan se bucură de unele invirteli. Ungaria sau cehia la extrem pot subzista numai cu internul, dar romania isi da duhul in câteva luni

 5. Sa nu duceti grija mea , eu nu am nevoie de ajutor , unde sunt eu .
  Sunt in statre sa imi port singur de grija .
  Eu ma amuz cand vad circoteca care se tot organizaeaza la Bucuresti .