G4Media.ro

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleanțe pentru victimele inundațiilor din…

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleanțe pentru victimele inundațiilor din Germania

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis, vineri, un mesaje de condoleanțe pentru victimele inundațiilor masive din Germania.

„Am aflat cu tristețe despre inundațiile catastrofale care au provocat pagube uriașe în vestul Germaniei în ultimele zile, soldate cu regretabile pierderi de vieți omenești, sute de persoane dispărute sau rănite, precum și importante pagube materiale.

În aceste momente de grea încercare pentru poporul german, doresc să adresez, în numele meu și al României, condoleanțe familiilor victimelor și urări de însănătoșire grabnică și recuperare ușoară celor afectați. Exprim, pe această cale, solidaritatea și compasiunea deplină ale României și ale românilor cu Germania și încrederea în puterea de refacere a comunităților greu lovite.”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Context

Germania este afectată de cea mai mare catastrofă naturală de la cel de-al Doilea Război Mondial. Până în momentul publicării acestei știri, bilanțul deceselor cauzate de inundații în vestul Germaniei a ajuns la 103 de morți,  potrivit AFP, citat de Agerpres. Sunt afectate inclusiv state vecine, cum ar fi Belgia și Olanda, unde s-au înregistrat noi victime, ducând bilanțul european la 118 de decese.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. in Romania avem inundatii si oameni morti in urma lor, dar ei nu conteaza pentru presedintele romaniei si guvern, pentru ca sunt romani, daca erau germani, contau

    hai sictir klaus si citu

  2. Sa se duca dupa ei ficusul, cat mai repede

  3. Am citit cu stupoare comentarile celor doi zăpăciți de mai sus.Cat de inumani și rai ați ajuns, animalele au mai multe sentimente decât voi doi, când sunt peste 100 de morți și voi sunteți asa imbecili ma întreb unde mai este umanitatea….
    Nu mai am cuvinte când cineva moare și noi ne cramponam că-i neamt sau….
    Omenirea s-a degradat în ultimul hal, rușine acestor 2 nemernici.