G4Media.ro

Kelemen Hunor: UDMR trebuie să obţină cel puţin 90% din votul maghiarilor…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Kelemen Hunor: UDMR trebuie să obţină cel puţin 90% din votul maghiarilor care se duc la vot, cu 50% nu fac nimic, am pierdut. Dacă nu am 90% şi ceva la sută nu am reprezentare proporţională

Liderul UDMR, Kelemen Hunor a declarat marţi că Uniunea trebuie să obţină cel puţin 90% din votul maghiarilor care se duc la vot, pentru că, cu 50% nu fac nimic, au pierdut. ”Dacă nu am 90% şi ceva la sută nu am reprezentare proporţională”, a subliniat Hunor, transmite News.ro.

Kelemen Hunor a declarat în emisiunea Insider Electoral de la Prima News că formaţiunea sa politică în orice moment trebuie să fie pregătită să meargă în faţa electoratului şi să ceară votul.

”Pe noi nu ne avantajează şi nu ne dezavantajează, noi trebuie să mergem să spunem asta am făcut în acest mandat, asta este munca noastră, şi cerem votul electoratului nostru. La noi lucrurule sunt foarte simple de fapt dar extrem de complicate, de 34 de ani”, a spus liderul UDMR.

”UDMR trebuie să obţină cel puţin 90% din votul maghiarilor care se duc la vot, cu 50% nu fac nimic, am pierdut. Cu 75%, cu două treimi, dacă nu am 90% şi ceva la sută nu am reprezentare proporţională. De aceea la noi tot timpul se pune problema de a păstra alectoratul. Noi ştim ce avem de făcut”, a completat Kelemen Hunor, arătând că nimeni nu ştie cum se va comporta electoratul într-un an atît de complicat cu atîtea provocări şi dezinformări.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Se dă el băiat bun dar sub 500% nu coboară

  2. Lasa ca va ajuta psd cu voturi ca la alegerile trecute. Iar vedem ca ati fost votati pe la botosani.

  3. De ce ar vota cineva Ude-mereu in loc de Pese-deu? Ce il recomanda pe baci Hunor de-a luat partidul pe persoana fizica?

  4. Voi v-ati alia si cu AUR pentru 1%.

  5. Cu mine nu contați!!!…mă ocup cu lucruri mai serioase, ca de exemplu votând partide Pro🇪🇺 și Pro Occidentale, e??… cum vi se pare??..