G4Media.ro

Kelemen Hunor: Am votat pentru o Uniune Europeană puternică, în care vocea…

Kelemen Hunor: Am votat pentru o Uniune Europeană puternică, în care vocea comunităţii maghiare se va auzi

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru o Uniune Europeană puternică, în care se va auzi vocea comunităţii maghiare şi a recomandat tuturor cetăţenilor să meargă la vot.

„Am votat pentru o Uniune Europeană puternică, în care vocea comunităţii maghiare se va auzi. Avem nevoie de o reprezentare puternică şi de aceea astăzi am votat pentru o prezenţă solidă în Parlamentul European. La fel, am votat şi la referendum, aşa cum am promis, aşa cum am anunţat de la bun început şi recomand tuturor cetăţenilor cu drept de vot să meargă la urne, să meargă şi să voteze, fiindcă astăzi e ziua în care nu putem să fim nici obosiţi, nici dezamăgiţi, în niciun fel, trebuie să fim prezenţi la vot. Deci, recomand fiecăruia să meargă şi să voteze astăzi la europarlamentare”, a declarat Kelemen Hunor.

Preşedintele UDMR şi-a exprimat opţiunea electorală la secţia de votare amenajată la Primăria din comuna Cârţa, localitatea sa natală.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Se va auzi limba maghiara dar deciziile le vor lua romanii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. kelemen hungor = ciuma rosie.

 3. Bravo Kelemen. Da’ vocea comunității maghiare nu știu cum se va auzi în Europa, dacă o mai dați mult înainte cu Orbanul vostru de la BudaPesta ! Pare că nu prea mai are „voce” la Bruxeless,cam ca și Draknea&Co.

 4. vă doresc să nu pupați nici un europarlamentar, ba chiar să dispăreți din politica românească! slugi mincinoase și corupte ale infractorilor psd/alde!
  iată unde se ascundeau pro-europenii!
  dar cînd se vota ciopîrțirea codurilor penal și de procedură penală, unde erați băi pesediștilor de limbă maghiară?
  vă spun eu: erați bot în bot cu infractorul mustăcios și știrb!
  nu uităm și nu iertăm!
  muie udmr!

 5. Ungur spurcat!!!!!