G4Media.ro

Kelemen: Am obținut cel mai bun rezultat la alegeri din 2004. Avem…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Kelemen: Am obținut cel mai bun rezultat la alegeri din 2004. Avem 6,5% și doi europarlamentari, 200 de primari şi patru preşedinţi de consilii judeţene

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că formaţiunea sa a obţinut cele mai bune rezultate la alegeri în ultimii 20 de ani, transmite Agerpres.

„Putem afirma fără să exagerăm că din 2004 este cel mai bun rezultat la toate tipurile de alegeri. Această nouă reuşită este o victorie şi este victoria electoratului nostru în primul rând, a comunităţii noastre. La numărătoarea voturilor de cam 99%, cât am reuşit noi să numărăm până acum, avem 566.000 de voturi pe listele europarlamentare, asta înseamnă 6,5% şi înseamnă sigur două mandate în Parlamentul European”, a spus Kelemen Hunor.

De asemenea, el a menţionat că UDMR are aproximativ 200 de primari şi patru preşedinţi de consilii judeţene.

„Pe lângă aceste date, avem 200 de primari, 199 de primari sigur aleşi, şi patru preşedinţi de consilii judeţene. Sunt 6-7 primari care au candidat independenţi şi au fost aleşi cu sprijinul nostru, poate cel mai cunoscut este primarul de la Târgu Mureş”, a mai spus Kelemen Hunor.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. sunteti buni, ce mai

  2. SRI sa traiasca ! ca ieri pe la unu iar nu intrati in calcul, erati sub 5%