G4Media.ro

Kate Winslet a donat 17.000 de lire sterline pentru a ajuta la…

sursa foto: Captură video

Kate Winslet a donat 17.000 de lire sterline pentru a ajuta la costurile aparatului de susţinere în viaţă a unei fetiţe de 12 ani/ Familia nu își mai permite aparatul de oxigen din cauza facturilor mari la energie

Actriţa Kate Winslet a donat 17.000 de lire sterline unei mame din Scoţia, care se confruntă cu facturi la energie tot mai mari, din cauza costului de funcţionare a aparatului de susţinere a vieţii fiicei sale, scriu Sky News și The Guardian.

Fiica lui Carolynne Hunter, Freya, în vârstă de 12 ani, are probleme de sănătate grave şi dizabilităţi, este non-verbală şi oarbă şi are nevoie de oxigen tot timpul şi îngrijire la domiciliu.

Hunter, 49 de ani, din Tillicoultry, Scoţia, a lansat un apel pe GoFundMe la începutul acestei săptămâni pentru a fi ajutată la plata costurilor în creştere ale echipamentelor care o menţin în viaţă pe Freya, cum ar fi un aparat care îi monitorizează oxigenul şi ritmul cardiac.

La câteva zile după campania, care avea un obiectiv de 20.000 de lire sterline, a apărut o donaţie de 17.000 de lire sterline marcată „Kate Winslet şi familia”, care s-a confirmat că a venit de la actriţă.

Carolynne a spus că se confruntă cu o factură anuală estimată de 17.000 de lire sterline în ianuarie 2023, în creştere faţă de cea de 9.000 de lire sterline, în octombrie.

„Nu am cum să reduc consumul de energie în casa noastră. Fiica mea mai mare şi cu mine am stat în frig pentru a o menţine pe Freya în siguranţă şi confortabilă, asigurându-ne că toate nevoile ei medicale sunt îndeplinite, permiţându-mi în acelaşi timp să-mi ţin facturile cât mai mici posibil”, a scris ea pe GoFundMe.

Campania GoFundMe a strâns 20.353 de lire sterline.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...