G4Media.ro

Kadîrov susține că „aproximativ 10.000” de combatanți ceceni luptă în Ucraina: „Regimente…

Sursa foto: Kremlin.ru

Kadîrov susține că „aproximativ 10.000” de combatanți ceceni luptă în Ucraina: „Regimente suplimentare vor pleca în zilele următoare. Îi vom elimina pe sataniști. Vom curăța pământul de această abominație”

„Aproximativ 10.000” de combatanți ceceni luptă în „operațiunea militară specială” a Rusiei în Ucraina, a declarat vineri șeful Ceceniei, Ramzan Kadîrov, la o eveniment festiv a agențiilor de securitate, apărare și aplicare a legii din republică, în onoarea celei de-a 70-a aniversări a președintelui rus Vladimir Putin, relatează TASS.

„Aproximativ 10.000 dintre fiii noștri curajoși luptă deja la graniță [pe frontul din Ucraina]. Regimente suplimentare vor pleca spre zona operațiunii speciale în zilele următoare. În fiecare zi, republica noastră primește voluntari care au încredere în instructorii noștri și doresc să se alăture rândurilor formațiunilor Akhmat”, a declarat liderul cecen.

Aceasta este o manifestare a „consolidării societății rusești la care au visat Akhmat-Khadzhi Kadîrov [primul șef al Republicii Cecene] și Vladimir Putin”, a subliniat Ramzan Kadîrov.

„Serviciile secrete occidentale au purtat un război informațional subversiv, încercând să-i facă pe ruși să creadă că Republica Cecenă nu face parte din Rusia”, a continuat el. „Cu toate acestea, am dovedit că noi, cecenii, suntem o parte inalienabilă a marii familii a Rusiei”, a subliniat Kadîrov.

Indiferent de rezultatul operațiunii speciale, „Rusia și noi îi vom elimina pe sataniști și pe Shaiṭanii (spirite rele în islam – n.r.)  vorbitori de limbă cecenă până la ultimul în orice loc din lume”, a asigurat el.

„Cu ajutorul lui Allah cel Atotputernic, vom curăța pământul de această abominație”, a promis liderul cecen.

Eveniment în onoarea președintelui rus

Vineri, în capitala republicii cecene, Groznîi, a avut loc o aliniere festivă la care au participat peste 20.000 de membri ai forțelor de apărare, de securitate și de ordine ale Republicii Cecene, a relatat de la fața locului un corespondent TASS.

„Astăzi, dragul și iubitul nostru președinte, comandantul suprem, își sărbătorește cea de-a 70-a aniversare. În numele nostru și al întregului popor cecen, vreau să-l felicit și să-i urez sănătate, dragoste în familie și securitate în stat. Poporul Federației Ruse s-a unit în jurul dragului nostru președinte și a salvgardat independența și suveranitatea sa. Sunt încrezător că vom realiza toate acestea împreună”, a declarat Kadîrov.

Șeful interimar al Republicii Populare Donețk (RPD), Denis Pușilin, a fost, de asemenea, prezent la alinierea festivă de la Groznîi.

„Este ziua jubileului adevăratului lider al [marii noastre] Rusii, comandantul suprem, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, și sunt convins că această imensă Rusie în întregime îi urează multă sănătate, fericire și, bineînțeles, noi triumfuri pentru Patria noastră comună, la care ne va conduce cu siguranță”, a subliniat Pușilin.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. Buey Catârov tu ești ca un fl0c în calea pluei! :)))))

 2. Și ăsta e nebun ca Putin.

 3. Ha ha ha ha. Unii nu învață din trecut. Îmi amintesc de sfârșitul unor duri ca Saddam, Gaddafi, Bin Laden si alții… „Atenție! Imagini cu impact emoțional!” Ha ha ha ha! Fără fecioare, grade sau alte fantasme. Doar imagini urâte…

 4. Toată lumea știe ca cecenii sunt niște bărboși fatalai care si-o iau grav, de asta și au filmulețe doar pe Tik Tok când impusca semafoare si clădiri. Spurcata nație mai sunt și cecenii ăștia.

 5. Mai taie din ele dale dreaqqu, ca prea o-nvârți ca la Ploiești.
  10 000 de tik tok-ari, îi rezolva Ukrainieni în maxim o săptămână.

 6. Kadîrov iar e pe canapea si se plictiseste?

 7. pai normal, ca astia nu primesc vouchere Lada, cand ingrasa dealurile Ucrainei, ci doi saci de cartofi si o oaie…

 8. sa zica asta mai bine cati s-au intors vii…si cati se vor mai intoarce vii!! Hai ma puschea, nu te pusca nici un ucrainian, sau tu te arunci numa pe canapele si faci videouri pentru prostanaci??! :-))))

 9. Kadirov și-a trimis la moarte trei fii minori.
  Să se calculeze câtă minte îi trebuie ca să presupunem că are creier.

 10. Naziştii s-au reprofilat şi s-au făcut satanişti… Pare superlogic!

 11. Nenorocitii astia de macelari n-au vazut in viata lor un camp de lupta. Le recomand linia intai, daca tot se pricep atat de tare.