G4Media.ro

Justin Trudeau a fost lovit cu pietre în timpul unei acțiuni de…

foto: Justin Trudeau Facebook

Justin Trudeau a fost lovit cu pietre în timpul unei acțiuni de campanie electorală / Premierul canadian nu a fost rănit / Opoziția din Canada: ”Violența în politică nu este niciodată justificată”

Primul ministru canadian Justin Trudeau a fost lovit de mai multe pietre aruncate de protestatari în timpul unei opriri, în timpul campaniei pentru alegerile parlamentare, anunță BBC. Oficialul se întorcea la autobuzul de campanie după ce a vizitat o fabrică de bere, când a fost lovit de mai multe pietre mici aruncate dinspre un grup de protestatari. Trudeau nu a fost rănit.

Premierul a convocat alegeri rapide la mijlocul lunii august, în speranța de a obține un guvern majoritar pentru partidul. Campania a fost întreruptă de demonstrații împotriva mandatelor vaccinului Covid-19 și a altor restricții. În urmă cu două săptămâni, primul ministru a fost nevoit să anuleze un miting electoral după ce o mulțime de protestatari furioși au blocat evenimentul.

Potrivit unui reporter al știrilor naționale CTV din Canada, două persoane care călătoreau într-un autobuz media au fost, de asemenea, lovite de pietre, însă nu au fost rănite.

Erin O’Toole, liderul partidului conservator, de opoziție, a descris incidentul ca fiind „dezgustător”. „Violența în politică nu este niciodată justificată și mass-media noastră trebuie să fie liberă de intimidare, hărțuire și violență”, a scris el pe Twitter.

Planurile dlui Trudeau pentru certificatele de vaccinare au devenit o problemă cheie înainte de alegerile din 20 septembrie. Luna trecută, guvernul a anunțat că toți funcționarii publici – inclusiv lucrătorii din sectoarele reglementate la nivel federal, cum ar fi transportul feroviar – trebuie să fie vaccinați până la sfârșitul lunii octombrie sau riscă să-și piardă locurile de muncă. Canada are una dintre cele mai mari rate de vaccinare Covid din lume.

foto: Justin Trudeau Facebook

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

17 comentarii

 1. Atunci cand libertatea de exprimare si dezbaterile publice lipsesc, iar politicienii traseaza limite sociale incompatibile cu drepturile si libertatile omului, cetatenii au dreptul sa riposteze. Este una dintre valorile occidentale fundamentale. Nici o pandemie si nici un razboi n-ar trebui sa distruga aceste libertati fundamentale, mai ales intr-o tara precum Canada, un simbol al democratiei si libertatilor umane.

 2. Atunci cand libertatea de exprimare si dezbaterile publice lipsesc, iar politicienii traseaza limite sociale incompatibile cu drepturile si libertatile omului, cetatenii au dreptul sa riposteze. Este una dintre valorile occidentale fundamentale. Nici o pandemie si nici un razboi n-ar trebui sa distruga aceste libertati fundamentale, mai ales intr-o tara precum Canada, un simbol al democratiei si libertatilor umane..,

 3. Cam cum or sa fie și jurnaliștii de la G4Media acuși, daca mai cenzurează comentarii 😀

  Am tot citit pareri revoltate cum că cenzurați opiniile care nu se aliniază cu opiniile editoriale. Azi mi s-a întâmplat și mie, doar fiindcă am cutezat să îmi exprim părerea împotriva odioasei alianțe PSD+PNL.

  G4Media, mi-am pierdut complet respectul pentru voi. Faza cu cenzurarea comentariilor e ridicolă! De azi va banez siteul din router, mizerabililor!

  • poti sa banezi si hotnews. sunt si mai mizerabili

  • N-o să reziști, pentru că la un moment dat vei vrea să vezi ce mai zic socialiștii europeni, cam care mai sunt tendințele în moda sexo-marxista.
   Uită-te la mine, după 3 ani de pauză de la Hotnews și unul de la G4Media, timp în care nici nu am deschis site-irile astea, am ajuns iar să le citesc și chiar să comentez aici.
   Oricum, câteodată găsești și lucruri interesante, de exemplu, ignorarea protestelor anti-vaccinuri din Franța. De multe ori titlurile și știrile ignorate (sau „ajustate”) spun multe despre intențiile marxiștilor care conduc lumea în prezent — și, să dăm Cezarului ce e al Cezarului, G4M este unul din canalele de propagandă ale acestora.

  • Și hAdevărul. ȘI ĂLA-I O CLOACĂ WAXERISTĂ.

  • @Ciprian ati sesizat foarte corect. G4 mai cenzureaza uneori comentariile, insa numai pentru un anumit tip de stiri. Am observat asta de-a lungul timpului. Exceptie fac articolele lui Tapalaga si Pantazi. Acolo apar imediat comentariile. Respect pentru ei!

  • G4media cenzureaza extraordinar de mult.
   Hotnews nici pe departe…acolo iti cenzureaza un anumit comentariu daca e prea vulgar.
   Aici pe G4 iti cenzureaza comentariul si apoi absolut toate comentariile pentru cateva zile sau chiar saptamani.
   Sunt absolut sub orice critica.

 4. Mai tinem minte cand a ingenuncheat pt BLM, o organizatie care foloseste violenta pt scopurile sale politice.Poate s-a raspandit vestea.

 5. După faptă, și răsplată.
  Credea că-i ține la nesfârșit, pîrțagul….

 6. Neo-marxistul Trudeau pierde teren,a facut din Canada o shithole country.

 7. Ăștia cetățeni, nu ca noi!

 8. @NewLevel Subscriu, cel mai de stânga site de dreapta