G4Media.ro

Jurnalista rusă Marina Ovsyannikova, care a protestat în direct la TV împotriva…

Foto: AFP

Jurnalista rusă Marina Ovsyannikova, care a protestat în direct la TV împotriva războiului din Ucraina: „Fiul meu m-a numit trădătoare/ Rușii au fost distruși de Putin și la nivel psihologic/ Rusia se află acum într-o depresie profundă”

Fostul reporter al televiziunii ruse de stat Marina Ovsyannikova, care în 2022 a întrerupt o emisiune de știri în direct în care denunța războiul din Ucraina, a declarat că fiul ei a numit-o „trădătoare” pentru acțiunile sale, adăugând că s-ar putea să nu se mai poată întoarce niciodată în Rusia, transmite The Guardian.

Născută în Ucraina, Ovsyannikova, care era editor la Channel One, a dat buzna în platoul de știri de noapte în martie 2022 strigând: „Opriți războiul. Nu războiului”.

De asemenea, ea ținea în mână o pancartă pe care scria: „Nu, nu, nu: „Nu credeți propaganda. Vă mint aici”.

La vremea respectivă, ea a fost amendată cu 30.000 de ruble (460 de lire sterline) pentru că a ignorat legile privind protestele. Ea a continuat să protesteze împotriva războiului și după ce și-a dat demisia de la Channel One.

Marina Ovsyannikova a declarat pentru BBC:

„Fiul meu încă mă numește trădătoare, că am trădat familia noastră. Ne-am trădat țara. Pot spune că pentru milioane de familii este aceeași situație – războiul distruge multe familii. Și aceasta este o adevărată catastrofă, pentru că rușii au fost distruși de Putin, nu doar fizic, prin faptul că i-a trimis la război, ci și la nivel psihologic. Rusia se află acum într-o depresie profundă, există o apatie peste tot și milioane de oameni pur și simplu nu știu ce le rezervă viitorul”.

Când a fost întrebată dacă a crezut că se va putea întoarce vreodată în siguranță în Rusia, ea a răspuns:

„Nu mă pot întoarce acum. Dar îmi văd viitorul alături de Rusia. Fiul meu este acolo, familia mea este acolo, mama mea, iar ei nu vor să părăsească țara. În ceea ce mă privește, nu sunt indiferentă față de viitorul acestei țări și voi lupta pentru viitor chiar și fiind în afara Rusiei”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Tehnic, fiul ei are dreptate.

  2. bai vecete…🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯tehnic si ceasca avea dreptate ca raspunde doar in fata m.a.n. da asta nu-l face mai putin odios si nici nu-l absolva de cr.im.ele comise…‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️…a-l trada pe diavol e un lucru bun, pozitiv…☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

    • te crezi MGL?

  3. O aude cineva pe această „Navalnîi”,în fustă!?Si ea merită titlul de femeie a anului!