G4Media.ro

Julio Iglesias şi Netflix au ajuns la un acord pentru un serial…

Sursa foto: captură video

Julio Iglesias şi Netflix au ajuns la un acord pentru un serial despre viaţa cântăreţului

Cântăreţul spaniol Julio Iglesias a făcut echipă cu Netflix pentru a dezvolta un serial despre viaţa şi cariera sa, anunţă Variety, potrivit News.ro.

Proiectul va fi realizat cu participarea deplină a lui Iglesias la procesul de creaţie pentru prima dată, artistul în vârstă de 80 de ani promiţând să „împărtăşească totul despre viaţa şi incredibila sa traiectorie muzicală”, potrivit unui comunicat de presă.

Aflat în prezent în curs de dezvoltare, serialul va „spune povestea modului în care Julio Iglesias a devenit primul artist non-englez care a pătruns pe pieţele americană şi asiatică şi s-a transformat într-o vedetă universală care se numără printre cei mai mari cinci vânzători de discuri din istorie”, continuă comunicatul. „De-a lungul celor peste 55 de ani de carieră artistică, Julio Iglesias a înregistrat şi a cântat în 12 limbi şi a conectat fanii din întreaga lume, devenind primul artist spaniol cu acoperire universală ale cărui cântece au fost cântate pe toată planeta”.

„După numeroasele speculaţii, cărţi şi documentare în care nu am fost implicat, pentru prima dată am decis să spun adevărul despre viaţa mea unei companii universale precum Netflix”, a declarat Iglesias într-un comunicat. „După multe deliberări, în cele din urmă, o scrisoare foarte emoţionantă pe care mi-a trimis-o Bela Bajaria (director de conţinut la Netflix) a fost suficientă pentru a mă convinge că Netflix este compania ideală pentru a dezvolta acest proiect. Mă simt recunoscător faţă de o mulţime de oameni din multe ţări care m-au susţinut şi mi-au impulsionat viaţa”.

„Julio Iglesias a avut încredere în noi pentru a-şi spune povestea. Suntem foarte recunoscători pentru generozitatea sa. Ştim cu toţii că talentul şi tenacitatea lui sunt unice în lume. Acum, vom avea ocazia să vedem dincolo de lumini, de pozele din reviste, de discurile de aur şi să cunoaştem cu adevărat în profunzime o persoană excepţională care a însoţit şi va însoţi multe generaţii în fiecare colţ al planetei”, a adăugat Diego Ávalos, vicepreşedinte de conţinut la Netflix.

Iglesias nu şi-a propus să devină cântăreţ de la bun început: a început în rândurile tinerilor de la Real Madrid înainte ca un accident să-i pună capăt carierei de fotbalist. Iglesias s-a orientat apoi spre muzică, devenind în scurt timp unul dintre artiştii cu cele mai multe discuri vândute din istoria muzicii. Un superstar la nivel mondial, Iglesias a înregistrat cântece în cele mai multe limbi din lume şi a fost celebrat ca fiind cel mai popular artist străin în China, Brazilia, Franţa, Italia şi nu numai. În 2019 a fost onorat la Grammy cu premiul pentru întreaga carieră.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...