G4Media.ro

Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu se va transfera la altă instanță,…

Sursa foto: captură video

Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu se va transfera la altă instanță, de la 1 iunie / Consiliul Superior al Magistraturii i-a aprobat solicitarea

Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat, marți, solicitarea judecătoarei Ancuța Popoviciu, care judecă procesul lui Vlad Pascu, de a se transfera la altă instanță.

Ca urmare a mutării, procesul se va relua de la zero, conform Codului de Procedură Penală.

Ancuța Popoviciu este judecătoare la Judecătoria Mangalia și a solicitat transferul la Judecătoria Constanța sau Judecătoria Sectorului 2.

Secția pentru judecători a CSM i-a aprobat transferul la Judecătoria Constanța, de la 1 iunie 2024, potrivit ordinii de zi soluționate marți.

Consiliul Superior al Magistraturii a respins, în 24 aprilie, propunerea Inspecției Judiciare de suspendare din funcție a judecătoarei Ancuța Popoviciu. Detalii aici.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Solutia românească: se muta gunoiul sub covor.

  2. trasfer catre un venit mai mare !

  3. Pare trecută de 30 de ani, de ce nu se pensionează?

  4. oare cu ce e santajata? e clar ca tot ce a facut a fost pro-infractori … si ca tot timpul a cautat portita de scapare , pentru ca presiunea mediatica e prea mare

  5. Justiția nu e numai oarba în România, e și nătângă. Zero considerație pentru acei oameni care au făcut deja declarații foarte dificile în fața păpădiei ăsteia. Mai urmează un set și poate încă unul dacă noul jude iese la pensie sau l’o pali ceva și pe el. Și apoi apelul etc. Bătaie de joc, nu justiție. Oare rămâne din culpă sau…se poate merge pe omor?

  6. CSM a gasit „solutia”. Judecatoarea abismala isi pastreaza reputatia. Parintii tinerilor sufera in continuare.