G4Media.ro

Joe Smith, vedeta emisiunii „Inked” ajunge la Sibiu, la Transilvania Tattoo Expo…

Sursa foto: Transilvania Tatoo

Joe Smith, vedeta emisiunii „Inked” ajunge la Sibiu, la Transilvania Tattoo Expo / Va avea loc și Parada Tatuajelor şi a Căţeilor, unde sunt invitaţi proprietarii de căţei, care au un tatuaj permanent sau temporar pe corp

Cea mai veche convenţie de tatuate din România, Transilvania Tattoo Expo, începe vineri de la ora 13.00, la Sala Thalia din Sibiu, unde pentru prima dată la un festival de tatuaje de la noi din ţară sunt prezenţi celebrul artist american, Joe Smith, vedeta emisiunii „Inked” cu milioane de viziualizări pe YouTube şi una dintre cele mai tatuate femei din lume, anunță organizatorii într-un comunicat de presă. Cei doi se remarcă prin pasiunea pentru tatuaje, fiind printre foarte puţinii participanţi la un festival de tatuaje, care au tatuaje şi pe ochi.

„Este o onoare pentru noi să îl avem la Transilvania Tattoo Expo pe Joe Smith. Anul trecut, Joe Smith a fost prezent în salonul nostru, unde i l-am tatuat pe Vlad Ţepeş pe gât. Ne bucurăm că a reuşit să ajungă în acest an, pentru prima dată la convenţia de la Sibiu. La Joe pasiunea pentru tatuaje nu înseamnă nu doar să facă tatuaje, ci şi să aibă tatuaje şi a învăţat de la unii dintre cei mai buni din domeniu, adevărate legende din SUA, care au deschis drumul pentru noi toţi”, a declarat Ovidiu Popârţan, organizatorul Transilvania Tattoo Expo.

În acest an, zeci de artişti tatuatori din toată lumea sunt prezenţi la Transilvania Tattoo Expo.

Publicul are acces în Sala Thalia vineri, între orele 13.00 şi 22.00, sâmbătă şi duminică, între orele 11.00 şi 22.00. La finalul fiecărei zile, vor fi premiate cele mai reuşite tatuaje.

Iubitorii de câini sunt aşteptaţi şi ei începând de vineri, la Transilvania Tattoo Expo. în fiecare zi a Transilvania Tattoo Expo, vineri, sâmbătă şi duminică, cunoscutul instructor canin, Deborah Faoro va organiza câte două şedinţe de dresaj canin, de grup, gratuite pe Strada Cetăţii, în faţa Sălii Thalia. Cel mai aşteptat eveniment canin de la Transilvania Tattoo Expo va fi sâmbătă seara, de la ora 20.00, pe Strada Cetăţii, unde va avea loc în premieră, Parada Tatuajelor şi a Căţeilor, la care sunt invitaţi toţi proprietarii de căţei, care au un tatuaj permanent sau temporar pe corp. Cei care vor defila pe Strada Cetăţii trebuie să vină cu tatuajele la vedere şi căţeii lor să nu fie agresivi. Recomandăm proprietarilor care vin cu căţeii la paradă, să aibă botniţa la ei, pentru a preveni orice fel de incident. Pe podium vor urca primii trei cei mai aplaudaţi căţei şi stăpâni ai lor, care vor fi recompensaţi cu premii.

„Indiferent dacă vii să te tatuezi sau nu, te aştept cu căţelul la dresaj, vineri, sâmbătă şi duminică, la Transilvania Tattoo Expo”, a transmis Deborah Faoro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează