G4Media.ro

VIDEO Joe Biden a anunțat că intenționează să candideze din nou în…

sursa foto: Facebook\ The White House

VIDEO Joe Biden a anunțat că intenționează să candideze din nou în alegerile prezidențiale din 2024

Preşedintele SUA Joe Biden a anunţat joi că intenţionează să candideze în alegerile prezidenţiale din 2024, evitând până acum să dea un răspuns atât de direct, adăugând că vicepreşedinta sa Kamala Harris va fi din nou colega sa de echipă în acest caz, relatează AFP, citată de Agerpres.

”Răspunsul este da, intenţionez să candidez pentru realegerea mea. La aceasta mă aştept”, a declarat preşedintele american în vârstă de 78 de ani, la prima sa conferinţă de presă la Casa Albă.

El şi-a nuanţat răspunsul, afirmând că respectă ”destinul: ”Nu ştiu de unde veniţi (…) dar am un mare respect pentru destin. Nu aş putea planifica niciodată cu certitudine patru ani şi jumătate, trei ani şi jumătate în avans”, a spus Joe Biden.

În vârstă de 56 de ani, fostă senatoare şi fostă procuroare Kamala Harris se numără printre candidaţii deja prezentaţi pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie 2024.

sursa foto: Facebook\ The White House

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Stapanii lui Biden se pare ca nu au pic de mila.

  2. Va trebui sa se confrunte cu Trump. Oricum, Biden ii continua politicile lui Trump doar ca are o „interfata” diferita adaptata progresismului, asa mai pe placul simandicosilor marxisti din Europa. In rest, sper ca peste 4 ani sa dispara din peisaj progresistul asta.

    • Nu se va confrunta Trump. Va pierde in serie Alegerile Preliminare in Partidul Democrat. In Iowa, primul stat, va iesii pe locul 3 sau 4.

  3. Omul perfect! Pacat ca e prea tânār!
    Cine stie, gasesc republicanii uni cu 100 de anisori.