G4Media.ro

Jens Stoltenberg, primit la Palatul Victoria de premierul Nicolae Ciucă

Sursa foto: captură video

Jens Stoltenberg, primit la Palatul Victoria de premierul Nicolae Ciucă

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a fost primit luni la Palatul Victoria de premierul Nicolae Ciucă. Alături de premier s-a aflat şi ministrul Apărării, Angel Tîlvăr.

Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, a ajuns luni la Bucureşti, pentru a participa la reuniunea miniştrilor de externe ai NATO.

Acesta va fi primit la Palatul Cotroceni de către preşedintele Klaus Iohannis iar cei doi oficiali vor avea declaraţii de presă comune, după întâlnire.

Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg va participa la reuniunea miniştrilor de externe ai NATO, prima reuniune în acest format organizată de ţara noastrăde la aderarea la Alianţa Nord-Atlantică şi al doilea eveniment formal NATO de nivel înalt găzduit de România, după Summitul de la Bucureşti din 2008.

La ora 16.15, liderul NATO va fi primit la Palatul Cotroceni de către şeful statului, Klaus Iohannis. Cei doi vor avea convorbiri tête-à-tête şi convorbiri oficiale, urmate de declaraţii de presă comune.

Sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Ce degradant, sa ne reprezinte sluga macelarilor naturii, care da OUG ca sa scuteasca betoanele pe râuri de la evaluarea de mediu. In SUA de 50 de ani este interzis sa covstruiesti baraje.

  2. Welcome, welcome… it iz not tru det I plagiated…

  3. mai lipsea un gheu vaxinat, si era completa lista VIPurilor de maxima relevanta