G4Media.ro

Iulian Cristache, ultimul mesaj ca președinte al Federației Părinților: Nu mai faceți…

Iulian Cristache / Foto: Facebook.com

Iulian Cristache, ultimul mesaj ca președinte al Federației Părinților: Nu mai faceți meditații cu profesorii de la clasă, nu mai mergeți cu ei la after-school-ul doamnei învățătoare. Vă cumpărați notele și liniștea aparentă. Veți „plăti“ la examene

Iulian Cristache le-a transmis părinților luni, 8 aprilie, într-un mesaj intitulat drept ultimul în calitate de președinte al Federației Naționale a Părinților, că sistemul de învățământ „nu va face niciodată ceea ce nu face familia, și nici măcar ceea ce ar trebui, cel puțin la nivel mediu. Este șchiop, energofag și, pe alocuri, complet neincluziv“, transmite Edupedu.ro.

„Nu mai faceți meditații cu profesorii de la clasă, nu mai mergeți cu ei la after-school-ul doamnei învățătoare. Le faceți mult rău“, spune Cristache.

Cristache se retrage începând cu data de 10 aprilie 2024 de la conducerea Federației Naționale a Părinților Edupart. A intrat în Federație în anul 2015 ca președinte interimar și a ocupat funcția de președinte din 2016.

În luna martie, Cristache a anunțat că se retrage din funcție și că va intra în politică. „Mă culc liniștit, știind că nu am făcut politică, înțelegeri sau orice altceva care ar fi dăunat elevilor”

  • Tot cu o lună în urmă, Cristache spunea că plecarea sa vine „cu cinci luni înainte de încheierea mandatului (plec în aprilie, trebuia la finalul lunii noiembrie)”. Conform acestuia, motivele sunt că „am obosit, nu mai simt aceeași trăire intensă ca înainte, și, pe fondul unor nemulțumiri personale, vă anunț și pe cei care mă susțineți că voi pune punct”.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...