G4Media.ro

ISW: Putin se află în fața deciziei de a susține propriul Minister…

Sursa foto: Kremlin.ru

ISW: Putin se află în fața deciziei de a susține propriul Minister al Apărării sau bloggerii militari ultranaționaliști

Vladimir Putin trebuie să ia o decizie dacă să susțină propriul Minister al Apărării sau o parte a bloggerilor militari ultranaționaliști, a declarat Institutul pentru Studiul Războiului (ISW), relatează Sky News.

Cel mai recent raport al grupului de reflecție cu sediul în SUA sugerează că bloggerii militari, care dețin influență asupra unui număr mare de ruși pro-război care le citesc blogurile, sunt din ce în ce mai frustrați de rapoartele inexacte ale Ministerului rus al Apărării din prima linie a frontului.

ISW spune că bloggerii au atacat recent Ministerul Apărării după ce „a supraestimat o victorie tactică rusă” la podul Antonivsky din Herson și a acuzat ministerul că a aprovizionat prost trupele de acolo.

Potrivit raportului, Putin se bucură de sprijinul bloggerilor și ar trebui fie să îi cenzureze, fie să îi apropie, pentru a reduce tensiunea din cadrul comunității.

Alegerea este fie să înstrăineze un grup puternic de susținători ai liniei dure a războiului și sferele lor colective de influență în rândul poporului rus, fie să-și discrediteze complet propriul minister al apărării.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...