G4Media.ro

Istvan Kovacs va arbitra finala Cupei Naţiunilor din Golf / Joacă Irak…

Sursa foto: Facebook / FRF

Istvan Kovacs va arbitra finala Cupei Naţiunilor din Golf / Joacă Irak și Oman

Arbitrul român Istvan Kovacs va oficia finala Cupei Naţiunilor din Golful Persic, dintre Irak şi Oman, care va avea loc în Basra (Irak), anunță Gazeta de Sud, care citează un comunicat al FRF.

„După ce a aflat că a fost nominalizat pentru Campionatul Mondial al Cluburilor, Istvan Kovacs a fost delegat să conducă şi finala Cupei Naţiunilor din Golf, Irak – Oman“, a anunţat FRF.

Partida este programată joi, 19 ianuarie, pe International Stadium din Basra. Invitat să arbitreze la turneul aflat la ediţia cu numărul 25, Kovacs va bifa astfel al treilea joc în competiţie, după ce a arbitrat şi meciul de deschidere plus încă o partidă din faza grupelor.

„Centralul“ român îi va avea alături pe asistenţii Vasile Marinescu şi Mihai Artene. Arbitrul de rezervă va fi Salman Falahy (Qatar), în timp ce în camera VAR se vor afla Jeremy Pignard (Franţa) şi Jiyedh Redouane (Maroc).

Kovacs este unul dintre cei doi arbitri europeni delegaţi de FIFA la Cupa Mondială a Cluburilor, care se va desfăşura în perioada 1-11 februarie, în Maroc. Istvan Kovacs îi va avea alături pe conaţionalii Vasile Marinescu şi Mihai Artene, ca arbitri asistenţi.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. rumanilor nu le place, e cel mai bun arbitru in romakia si e ungur. Nul mai mediatizati. Avem valorile noastre mai bune… cu nume romanesti.