G4Media.ro

Ironie. Numărul de telefon al lui Mark Zuckerberg a fost publicat odată…

Ironie. Numărul de telefon al lui Mark Zuckerberg a fost publicat odată cu „scurgerea” de date care a afectat 500 de milioane de utilizatori Facebook

Numărul de telefon mobil al CEO-ului Facebook, Mark Zuckerberg, se numără printre informațiile personale divulgate online în cadrul unei breșe care a afectat datele a 500 de milioane de utilizatori ai rețelei sociale, scrie Business Insider.

Informații personale ale lui Zuckerberg, precum date care includ numele, locația, detaliile căsătoriei, data nașterii și ID-ul utilizatorului Facebook, au fost expuse, potrivit The Sun.

Cercetătorul Dave Walker a confirmat că Mark Zuckerberg, precum și co-fondatorii Facebook Chris Hughes și Dustin Moskovitz, se numără printre cei 533 de milioane de utilizatori ale căror date personale au fost postate online.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. L am sunat eu… Nu raspunde…

    • Daca totusi raspunde, sa-i spui ca m-au dat gata fake news-urile care circula pe platforma lui. Ca el a mers pe ideea ca fiecare isi asuma responsanilitatea pentru ceea ce face, cum e si normal si ca cei care nu sunt responsabili vor fi trasi la raspundere. Dar ce sa vezi? Ghinion. Omenirea nu e pregatita sa-i traga pe toti la raspundere, na.

    • Responsabilitatea.

  2. Inca mai sunteti pe Facebook?