G4Media.ro

Iranul amenință SUA: Dacă vor face eroarea de a trage vreun glonţ…

sursa foto: Wikipedia

Iranul amenință SUA: Dacă vor face eroarea de a trage vreun glonţ spre praful de puşcă pe care se află America, atunci interesele sale vor lua foc

Armata iraniană a avertizat sâmbătă Statele Unite că cel mai mic atac asupra teritoriului său ar avea consecinţe devastatoare pentru interesele americane din regiune, informează AFP, citată de Agerpres.

„Un singur glonţ tras în direcţia Iranului ar da foc intereselor Americii şi ale aliaţilor săi” în regiune, a declarat generalul de brigadă Abolfazl Shekarchi, purtător de cuvânt al Statului Major al forţelor armate iraniene, într-un interviu pentru agenţia de presă Tasnim.

„Astăzi, situaţia regională este în avantajul Iranului”, a adăugat ofiţerul.

„Însă dacă inamicul – şi în special SUA şi aliaţii săi din regiune – va face eroarea de a trage vreun glonţ spre praful de puşcă pe care se află America, atunci interesele sale vor lua foc”, a atenţionat el.

„America, interesele sale şi cele ale aliaţilor săi vor fi mistuite de acest foc”, a mai spus generalul Shekarchi, pentru care „scopul inamicului’, în special al Israelului, „este de a dezarma Iranul”.

Preşedintele american Donald Trump a afirmat vineri că a anulat în ultimul moment atacuri asupra Iranului pentru a evita producerea de pierderi de vieţi omeneşti, menţinându-şi în acelaşi timp ameninţările cu represalii împotriva Teheranului, care doborâse cu o zi în urmă o dronă americană.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Trump il critica pe Obama ca fiind un fricos pasiv care apleaca capul sub teroristi insa singur a devenit un las, a crezut ca daca va iesi la microfon in stilul sau preferat de macho atunci toti dusmanii Americii se vor speria si vor fugi. pai vezi domnule Trump ca a fi presedinte SUA nu e doar o joaca dea grab the pussy dar trebue sa pui capul in miscare, sai dai solutii, sa fii ferm. l-ai concediat Jima Matiis, terositul Putin si porcul nord corean deja si-au sters piciorele de tine, acuma e rindul iranienilor, cine va fi urmatorul ?