G4Media.ro

Irak, Iran și Arabia Saudită vor cumpăra cereale din Zaporojie, regiunea ucraineană…

Sursa foto: STRINGER / AFP

Irak, Iran și Arabia Saudită vor cumpăra cereale din Zaporojie, regiunea ucraineană ocupată de ruși

Evgheni Balițki, șeful administrației impuse de Rusia în regiunea ucraineană Zaporojie ocupată, a declarat că regiunea intenționează să vândă grânele ucrainene în Orientul Mijlociu, potrivit unor rapoarte ale agenției ruse de știri TASS, citată de The Guardian.

TASS a precizat că principalele țări implicate în această afacere sunt Irak, Iran și Arabia Saudită. Ucraina a acuzat în repetate rânduri Rusia de furtul de cereale, acuzație pe care Moscova a negat-o.

Ieri, un oficial turc de rang înalt a declarat că Turcia a oprit o navă cargo sub pavilion rusesc în largul coastei sale din Marea Neagră pentru a investiga o afirmație ucraineană potrivit căreia aceasta transporta cereale furate.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. “Carthago delenda est(Cartagina trebuie distrusa)”. spunea acum 2200 de ani Cato cel Batran in ata senatului roman si avea reotate. Roma era pe aunci civilizatia europeana.

  2. Marfa furata si unsa cu sange, cum ii place religiei pacii…

  3. Corectat dar dupa o pauza de 2 luni:
    „Carthago delenda est(Cartagina trebuie distrusa)”. spunea acum 2200 de ani Cato cel Batran in fata senatului roman si avea dreptate. Roma era pe aunci civilizatia europeana.

  4. Arabia Saudita… ar tb dat unda verde catre Israel sa ii faca una cu pamantul… barbosii astia au uitat de unde au plecat..

    • Hahahahah. Acum nu mai este prietena noastră care va ajuta cu petrol în războiul cu Rusia? Pentru voi cuvântul coerența nu inseamna nimic. Vezi că americani acum pupa măna arabilor.

  5. Acum are sens anuntul lui Soigu despre deschiderea coridorului umanitar in Marea Neagra: pentru transportul in siguranta al cerealelor pradate de rusi din Ucraina