G4Media.ro

ÎPS Calinic îi roagă pe credincioși să păstreze distanța socială și să…

ÎPS Calinic îi roagă pe credincioși să păstreze distanța socială și să poarte masca de protecție în toate bisericile și mănăstirile

Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților a transmis un mesaj semnat de ÎPS Calinic prin care se face apel la credincioși să respecte normele de securitate sanitară, informează Monitorul de Suceava.

„Având în vedere Hotărârea nr. 91 din 22.10.2021 privind stabilirea unor măsuri suplimentare în scopul gestionării riscului de sănătate publică cauzat de numărul mare de infectări cu virusul SARS-CoV-2”, se spune într-o informare postată pe site-ul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic roagă pe toți credincioșii care vor participa începând de duminică, 24 octombrie 2021, la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Catedrala Arhiepiscopală – Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou”, cât și la celelalte biserici și mănăstiri de pe cuprinsul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, „să respecte condiţiile impuse de restricțiile sanitare cauzate de noul val al pandemiei de Covid-19 din România”.

sursa foto: Ziarul Lumina

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. nu pronuntati vaccin ca va arde!

  2. ce conditii sanitare viseaza . imediat vaccinare . daca nu va cinta unii chiar linga dibla .

  3. Cred ca permisiunea de a merge fara certificat verde la biserica a fost pentru a mai rari dintre fetele bisericesti nevaccinate. Din pacate, unii dintre ei sunt atat de cinici incat wi se vaccineaza oe ascuns, dar ii indeamna pe credinciosi sa nu se vaccineze.

  4. Cred ca permisiunea de a merge fara certificat verde la biserica a fost pentru a mai rari dintre fetele bisericesti nevaccinate. Din pacate, unii dintre ei sunt atat de cinici incat ei se vaccineaza pe ascuns, dar ii indeamna pe credinciosi sa nu se vaccineze.

  5. Cinste ție, ips Calinic

  6. Băi popo,
    Nu fi fățarnic și zi turmei să se vaccineze, lua-v-ar dracu’ să vă ia, tecrinilor!

  7. Daca anuntul nu-l face Marele Alb, este vorba lui Anton Pann cel istet ca un proverb. “Daca nema putirinta, geaba chichirez gilceava“