G4Media.ro

Ion Iliescu revine cu un mesaj de ziua SPP: Un pilon al…

sursa foto: Inquam Photos/ Liviu Florin Albei

Ion Iliescu revine cu un mesaj de ziua SPP: Un pilon al democrației românești. Faptul că avem un stat aliniat standardelor europene în privinţa morfologiei sistemelor de apărare este şi rezultatul misiunilor interne şi externe ale SPP

Fostul preşedinte Ion Iliescu nu mai postase pe blogul său din 6 februarie, de la dispariţia academicianului Răzvan Theodorescu. El revine duminică cu un mesaj, la 33 de ani de la înfiinţarea Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP), Iliescu afirmă că SPP este un pilon al democraţiei româneşti, având, instituţional, o contribuţie egală cu a altor structuri în a asigura echilibrul şi evoluţia societăţii noastre, modelată după aspiraţii occidentale. El a aminitit că a colaborat impecabil cu reprezentanţii acestei instituţii.

”Se împlinesc 33 de ani de la înfiinţarea Serviciului de Protecţie şi Pază, un pilon al democraţiei româneşti. Democraţia înseamnă o construcţie nu doar civică sau socială, ci şi instituţională. Reţeta democraţiei este nepersonalizarea structurilor instituţionale sau a formelor de putere. Tocmai de aceea, cu ocazia acestei aniversări a Serviciului de Protecţie şi Pază, este important să ne amintim rolul său esenţial în a asigura siguranţa naţională a democraţiei noastre, fără a-l personaliza, şi să înţelegem că are, instituţional, o contribuţie egală cu a altor structuri în a asigura echilibrul şi evoluţia societăţii noastre, modelată după aspiraţii occidentale”, afirmă fostul preşedinte, citat de news.ro

”Faptul că avem un stat aliniat standardelor europene în privinţa morfologiei sistemelor de apărare este şi rezultatul misiunilor interne şi externe ale SPP. Le urez angajaţilor SPP succes în activitatea lor şi le mulţumesc că sunt un pilon important în definirea normalităţii şi siguranţei României!”, a mai adăugat Ion Iliescu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Nu se poate abține, sau e bolnav?!

  2. De ce dati aceasta „stire”. Cred ca voi,jurnalistii(toti) sunteti obsedati de relicva asta si cum se beseste cum o dati ca stire. Ba,fratilor,oamenii de rand sunt constienti ca relicva,va trai mai mult ca ei. Si daca erati ziaristi pro-democratie,cum va autonumiti,acest nume nici macar in interiorul unui articol nu ar fi mentionat!

    • Așa se întâmplă când scormonești prin groapa de gunoi a istoriei…te murdărești de Iliescu, Năstase, Voiculescu, Băsescu și pute, maaamăă ce pute.