G4Media.ro

Investiție majoră în Aiud. Cel mai mare producător est-european de ambulanțe deschide…

Investiție majoră în Aiud. Cel mai mare producător est-european de ambulanțe deschide o nouă unitate de producție în România în care va angaja 40 de persoane

Deltamed, cel mai mare producător de ambulanțe și vehicule pentru intervenție specială din Europa de Est, care are deja o fabrică în România, în Gilău, va deschide o nouă unitate de producție, în orașul Aiud, a anunțat Primăria Municipiului Aiud. Fabrica va fi o investiție de tip greenfield, construită de la zero, iar compania își dorește să înceapă activitatea chiar în acest an, urmând să angajeze 40 de persoane, a declarat pentru Economedia Oana Badea, primarul municipiului.

„Deltamed deschide o unitate de producție la Aiud! Am primit de nenumărate ori, din partea voastră, a aiudenilor, solicitarea de a suplimenta locurile de muncă în așa fel încât locul de muncă să fie cât mai aproape de casă. Am ascultat și am făcut tot posibilul să creăm oportunități de dezvoltare strategice. Astăzi, vă putem anunța cu bucurie lansarea unui proiect amplu desfășurat alături de Deltamed – cel mai mare producător de ambulanțe și vehicule pentru intervenție specială din Europa de Est, ce se va concretiza prin inaugurarea unei noi unități de producție în Aiud”, a anunțat Primăria Municipiului Aiud, pe Facebook.

Deltamed va construi fabrica de la zero, Primăria Aiud punând la dispoziție trei terenuri din care compania va alege locul pentru dezvoltarea investiției. Deși în Aiud există o platformă industrială pe zona fostei fabrici metalurgice, investitorii nu au fost încântați de acel loc, așadar vor alege o altă zonă din Aiud, a declarat pentru Economedia primarul Oana Badea.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.