G4Media.ro

Intrare gratuită la Teatrul „Gong” din Sibiu pentru părinţii vaccinaţi anti-Covid

Sursa foto: Facebook Teatrul Gong

Intrare gratuită la Teatrul „Gong” din Sibiu pentru părinţii vaccinaţi anti-Covid

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” Sibiu oferă intrarea gratuită la oricare dintre cele patru reprezentaţii ale spectacolului „Sarea-n bucate”, în baza adeverinţei de vaccinare, pentru a susţine iniţiativele locale de imunizare şi pentru a celebra deschiderea primului centru de vaccinare drive-through din judeţ, relatează News.ro.

Centrul de vaccinare din Parcarea Cazarma 90 a fost amenajat de Primăria Sibiu, în colaborare cu Instituţia Prefectului judeţului Sibiu, Direcţia de Sănătate Publică şi ISU Sibiu.

Inaugurat sâmbătă, în Parcarea Cazarma 90, centrul de vaccinare anti-Covid funcţionează zilnic între orele 09.00 – 19.00, dispune de patru fluxuri, iar vaccinul administrat este cel produs de compania Pfizer-BioNTech.

Centrul se adresează celor care doresc să se vaccineze, indiferent de localitatea de domiciliu, dar care sosesc cu mijloacele de transport personale sau cu mijloace de transport în comun, de tip taxi. În zona de triaj a centrului de vaccinare drive-through înregistrările vor fi efectuate pe baza unui document de identitate, fiind recomandat totodată, să fie prezentat personalului medical chestionarul de triaj şi cel de consimţământ, completate. Documentele pot fi accesate pe site-ul DSP Sibiu www.dspsibiu.ro.

Personalul centrului de vaccinare va fi angajat, de asemenea, de către Primăria Sibiu şi va fi alcătuit dintr-un medic coordonator, 2 medici, 6 asistente şi 2 registratori pentru fiecare tură de lucru. Şi Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu se implică şi va pune la dispoziţie 10 voluntari pe fiecare tură, aceştia urmând să de ocupe de gestionarea accesului autovehiculelor pe culoare, predarea certificatelor de vaccinare, etc. Inspectoratul Judeţean de Poliţie va pune la dispoziţie un echipaj care să asigure ordinea la intrare în zonă.

Accesul gratuit la spectacolul „Sarea-n bucate” se face în baza adeverinţei de vaccinare, indiferent de numărul de doze efectuate sau centrul de vaccinare emitent. Rezervarea locurilor se face exclusiv la sediul Teatrului „Gong”, la Agenţia de Bilete, de miercuri până vineri între orele 11.00 – 18.00, iar sâmbătă între 10.00 – 18.00, în limita locurilor disponibile. Pe baza unei adeverinţe de vaccinare se poate obţine un singur loc gratuit, valabil strict pentru evenimentul respectiv. Dacă ambii părinţi/tutori au fost vaccinaţi, aceştia pot cumula adeverinţele pentru emiterea a 2 locuri gratuite. Organizatorii nu vor stoca, duplica sau fotografia adeverinţa de vaccinare, emiterea biletelor gratuite fiind condiţionată doar de prezentarea acesteia pentru confirmarea condiţiilor de participare şi la intrarea în sala de spectacol.

„Sarea-n bucate” după Petre Ispirescu face o incursiune fascinantă în lumea poveştilor de demult. În producţia teatrului sibian fantasticul se întrepătrunde cu realul cu ajutorul Menestrelului, într-o aventură minunată ce vorbeşte despre iubire, adevăr şi prietenie. „Sarea-n bucate” este unul dintre cele mai apreciate spectacole ale teatrului sibian, cu peste 200 de reprezentaţii jucate atât pe scena de la Sibiu, cât şi în Azerbaidjan, India, Spania şi SUA. Spectacolul are o durată de 50 de minute şi este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

Spectacolul va avea 4 reprezentaţii, la sala de la etaj a teatrului: vineri, 14 mai, de la ora 18.00, sâmbătă, 15 mai, de la orele 11.00 şi 18:00, duminică, 16 mai, de la ora 11.00.

Sursa foto: Facebook Teatrul Gong

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Vaccinatii nu mai fac, nu mai transmit boala? Arsinel si consoarta sunt un exemplu.

  • Vaccinatzii sunt sare n bucate si merita totul moca si acces moca oriunde; restul luam resturile!

  • Vaccinatii au mai putine “șanse” sa se infecteze si mai mult ca sigur nu ajung la spital, sa aglomereze sistemul. Vezi in Israel. Arșinel e dovada faptului ca boala făcută după vaccinare nu te trimite la ATI. Iar el are o mie de ani, de aia a fost internat. Prin urmare, rămâne ca voi, șoșocilor, sa apelați la CEDO sa va facă dreptate :)))))

 2. Nevaccinatii rămân cu alternative eco: acces liber la salubrizare, sparanghel eventual mânuit drujba. Plus construcții de rezidențiale.

 3. AVL AVL AVL(antivaxxer lives matter)!!!!!!!
  Discriminare!!!!!!

 4. Cand discriminarea aste data ca stire pozitiva arata cat de needucata este societatea in care traim, de jurnalisti nici nu am ce zice.
  Astia nu-s jurnalisti, sunt ceva amatori care nu inteleg ce au scris.

 5. Discriminare! Rușine sa va fie! Mai nou aveți nevoie de ajutorul bisericii ca să convingă populația sa se vaccineze. Cu cât insistați mai mult cu atât veți avea parte de un număr tot mai mare de persoane care se vor împotrivi vaccinării anti-Covid,mai ales ca acest ser este experimental până în 2023. Arate studii demonstrează ca persoanele vaccinate anti-Covid nu sunt imune și se pot îmbolnăvi oricând.

  • Asa Matei!!!
   E si normal sa fim revoltati!
   Am ajuns ca negrii din spatele autobuzelor!!!!
   Strigator la cer!