G4Media.ro

Intervenție pentru capturarea unui şarpe cu o lungime de aproape doi metri…

sursa: ISU Vaslui

Intervenție pentru capturarea unui şarpe cu o lungime de aproape doi metri care se afla într-un copac din municipiul Bârlad

Pompierii şi jandarmii au intervenit, sâmbătă, pentru a captura un şarpe cu o lungime de aproape doi metri care se afla într-un copac din municipiul Bârlad, în apropierea unui bloc de locuinţe.

Conform ISU Vaslui, Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit în sprijinul jandarmilor pentru a facilita prinderea unui şarpe urcat într-un arbore din apropierea unui bloc de locuit, pe o stradă din municipiul Bârlad.

„La sosirea echipajului de intervenţie, şarpele se afla în copac, la o înălţime de aproximativ şase metri. Pompierii au folosit scara culisabilă pentru a urca în copac, cât mai aproape de şarpe şi, cu un dispozitiv improvizat, au deplasat animalul cât mai aproape de baza arborelui, acolo unde a fost prins de jandarmii care erau dotaţi cu un dispozitiv special pentru prinderea şerpilor.

Ulterior, șarpele a fost transportat la Grădina Zoologică din Bârlad, acolo unde a fost predat unui specialist în herpetologie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează