G4Media.ro

Inteligenţa Artificială, primul pas în birocraţia românească. Emil Boc lansează funcţionarul-robot Antonia

Inteligenţa Artificială, primul pas în birocraţia românească. Emil Boc lansează funcţionarul-robot Antonia

60 de cereri vor putea fi accesate în format online de acum înainte, fără ca locuitorii Clujului să mai fie nevoiți să stea la cozile interminabile. Antonia, robotul-funcţionar care va procesa cererile cetăţenilor, e ultima inovaţie a Primăriei Cluj, anunţată miercuri de primarul Emil Boc.

Robotul funcționar-public Antonia preia de acum înainte cereri pentru care, înainte, pierdeai timp îndelungat. Cum funcționează? Intrați pe site-ul primăriei, accesați secțiunea de formulare online și aveți 60 de asemenea formulare, în funcție de ce solicitare depuneți. După acest pas, Antonia le va prelua și le va distribui automat mai departe.

Sunt 60 de cereri pe diverse departamente și servicii care pot fi de acum înregistrate online, iar după asta, poți urmări chiar și stadiul în care se află cererea ta.

Citeşte tot articolul pe Actual de Cluj

Foto: Primăria Cluj

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. E acel EMIL BOC cind pesedeii si antenele se dădeau cu curul de pământ ca nu este bun. Păcat! Clar ca nu-l meritam!

    • Da. Acelasi Boc filmat pe ascuns de jegosii latrirnisti in vestiar…Acelasi Boc pe care aceiasi jegosi il numeau ” sluga lui Basescu „… Acelasi ardelean cumpatat si chibzuit ales si pus pe merit primarul unui oras cu oameni mult mai inteligenti decat media pe capitala… ( Si apropo de slugi. Ce mai zici ca guvernezi fa Vasilco ? )

  2. Asta se cheama mai degraba „A.I. a la Cluj”
    De laudat saltul tehnologic facut in sprijinul clujenilor dar eu credeam ca termenul e folosit pentru ceva mai complex decat ce zice „Actual de Cluj” ca face Antonia.

  3. Nu stiam ca Boc are inteligenta artificiala.