G4Media.ro

UPDATE Inspectorul școlar general al Capitalei: Ministerul Educației agreează modificarea ordinului comun,…

UPDATE Inspectorul școlar general al Capitalei: Ministerul Educației agreează modificarea ordinului comun, pentru ca elevii din clasele a VIII-a și a XII-a să vină fizic la școală / Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență se întrunește probabil sâmbătă

UPDATE “Ministerul Educației agreează modificarea ordinului comun cu Ministerul Sănătății, pentru a putea permite și participarea claselor finale la activități față în față, ceea ce înseamnă că în scenariul 3 se va funcționa ca în scenariul 2, cu participarea elevilor din învățământul preșcolar, primar și din clasele terminale”, a declarat inspectorul școlar general al Capitalei, Ionel Pușcaș, pentru Edupedu.ro.

Amintim că Bucureștiul a intrat astăzi, 5 martie 2021, în scenariul roșu, după ce rata de incidență COVID a urcat la 3,05, potrivit datelor publicate de Direcția de Sănătate Publică.

(Știrea inițială) Școlile din București trec în scenariul roșu, care prevede că rămân deschise pentru elevi doar grădinițele și clasele pregătitoare – a IV-a. “Pe baza adresei primite de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) București prin care am fost anunțați că a fost depășit indicele de 3 la mie, școlile vor înainta o adresă către Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB) prin care vor solicita trecerea în scenariul 3”, a declarat pentru Edupedu.ro inspectorul școlar general al Capitalei, Ionel Pușcaș.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

 1. Normal ca agreeaza,ca nu intra ei in spital!
  Poate in cererea ministerului catre CSU era mentionata MINCIUNA pe care am auzit o de la ministrul invatamantului ca sunt clase cu 14 elevi.
  REALITATEA e ca in orasele mari care au intrat pe rosu in clasa sunt 30-36 ELEVI.
  Iar saracii profesori vaccinati au doar prima doza, daca au avut noroc.
  Dezamagire totala!
  Ps.
  Elevi isi doresc sa vina la scoala!Normal ca isi doresc, pt ca se inchid cafenelele si nu mai au unde sa socializeze.
  Multumim domnule ministru!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.