G4Media.ro

Inspectoratul București: Niciun elev nu a avut temperatură peste 37,3 grade C…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Inspectoratul București: Niciun elev nu a avut temperatură peste 37,3 grade C la intrarea în examenul de Evaluare Națională 2020

Niciun elev din București nu a avut temperatură peste 37,3 grade C, la intrarea în examenul de Limba și literatura română de la Evaluarea Națională 2020, a declarat pentru Edupedu.ro Maria Manea, inspector școlar general adjunct. Contactată în legătură cu numărul de elevi excluși din examen la triajul epidemiologic efectuat în școli la începutul probei, Manea a precizat că “nu a fost niciun caz raportat”.

Oficialul a precizat că au existat două situații, în această dimineață, care au impus prezența copiilor în sesiunea specială de Evaluare Națională de peste 2 săptămâni. Unui copil i-a decedat un părinte în această dimineață, iar alt copil și-a rupt mâna și, cu adeverință de la medicul de familie, va participa la următoarea sesiune. “Dar cazuri de candidați cu temperatură noi nu am avut”, a adăugat Manea.

Inspectorul a precizat că nici în perioada 2-12 iunie nu au fost identificați elevi cu temperatura peste valoarea maximă admisă, la intrarea în școli, unde a avut loc pregătirea pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat 2020.

 

Sursa foto: InquamPhotos – Octav Ganea

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Recomand sa se frece pe fata cu apa cat mai rece inainte de examen. Nu riscati sa va refuze militienii intrarea la examen.
    Intotdeauna s-a lasat o banca libera intre elevi la examen, acum mai e si masca. Regula cu temperatura 37.3 e o aberatie produsa de cele 3.73 clase ale expertilor

  2. Vai ce jale o fi pe la Av.Poporului si Ambasada Rusiei.