G4Media.ro

Inspecțiile școlare nu vor mai putea fi făcute de Inspectoratele școlare, ci…

Inspecțiile școlare nu vor mai putea fi făcute de Inspectoratele școlare, ci de noul ARACIP – prevedere a proiectului Romania educată care va fi adoptat de Guvern

Inspecțiile școlare nu vor mai fi efectuate de către inspectoratele școlare, ci de noul ARACIP, prevede proiectul Romania educată pus la dispoziția Edupedu.ro de administrația prezidențială și care va fi adoptat de Guvern, săptămâna viitoare, printr-un memorandum.

Inspectoratele școlare județene se vor desființa, iar în locul lor vor fi create Centre Județene pentru Invățământ Preuniversitar (CJ-IP). Aceste instituții sunt fostele ISJ-uri, vor fi tot în subordinea Ministerului Educației și se vor ocupa de:

– rețea și infrastructura școlară

– echitate și participare școlară (…)

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. iohanis, noul emil constantinescu, vrea manelizarea tarii si amplificarea coruptiei.
  Nu credeam ca se poate mai rau decat liviupop, popa-pamblica, andronescu, anisie. Dar iata ca se poate: manelistul sef-iohanis.

  • Goana după schimbări de dragul schimbării este doar o altă față a înscăunării clienților politici. Marele aracip care vânează hârtii. Deci-aceeași Mărie cu altă pălărie! Doar vorbe și așa-zise reorganizări.
   Mai mult complicăm lucrurile și nu facem nimic concret: reparații, condiții, dotări, laptopuri, proiectoare, imprimante, consumabile, aer condiționat, centrale termice, curțile școlilor! Lăsați profesorii să își facă munca la catedră, că i-ați transformat în conțopiști și vânători de puncte. Și terminați cu gradațiile de merit care îi fac pe unii să se creadă alfa și omega, iar la clasă nu mai fac nimic decât colorează și decupează!

 2. Adică să se modifice dar sa nu se schimbe nimica!
  Nu vor mai fi inspectorate dar vor avea un alt nume!
  Mai bine ar fi sa fie trimiși toți inspectorii la catedră, că și așa au salarii duble sau triple față de restul profesorilor, iar de inspecții sa se ocupe metodiștii. Iar aracip să dispară pentru că este doar o mașină de păpat bani aiurea. De calitatea învățământului poate sa se ocupe directorul împreună cu Consiliul de administrație!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.