G4Media.ro

Înscrierea în programele „Rabla Clasic” și „Rabla plus” se prelungește până la…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Înscrierea în programele „Rabla Clasic” și „Rabla plus” se prelungește până la 31 ianuarie 2023

Sesiunea de depunere a dosarelor în cadrul programelor „Rabla Clasic” şi „Rabla Plus” a fost prelungită până pe data de 31 ianuarie 2023, a anunţat Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), într-un comunicat de presă transmis, miercuri, Agerpres.

Astfel, până la finele lunii ianuarie 2023 pot depune dosare de finanţare în cele două programe persoane fizice, persoane juridice şi unităţi administrativ-teritoriale (UAT).

Solicitanţii se pot înscrie în limita bugetului disponibil alocat de AFM.

Calendarul de desfăşurare a sesiunilor de înscriere în anul 2022 în cadrul Programului de stimulare a înnoirii parcului auto naţional şi a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic, precum şi sumele rămase disponibile pot fi consultate pe site-ul www.afm.ro, la secţiunile aferente programelor.

O nouă sesiune de înscriere în programele „Rabla” şi „Rabla Plus” a demarat pe data de 30 septembrie şi urma să se încheie pe 25 noiembrie, timp în care persoanele fizice puteau să se înscrie în cele două programe prin intermediul dealerilor autorizaţi, iar persoanele juridice puteau depune dosarele de finanţare prin accesarea aplicaţiei informatice puse la dispoziţie de AFM.

Bugetele totale puse la dispoziţie pentru această etapă se împart astfel: pentru Programul „Rabla Clasic” – persoane fizice, buget de 139.898.500 lei, persoane juridice – buget de 173.300.500 lei, instituţii publice – buget de 15 milioane de lei, în timp ce pentru Programul „Rabla Plus” – persoane fizice, bugetul este de 115.500.000 lei, persoane juridice – 202.303.000 lei şi instituţii publice – 15 milioane de lei.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Eu o sa tot repet: poate fi facuta o „tombola” cu acele dosare… ca poate asa prindem si noi … astia care lucram 10 ore pe zi si in rest creștem copii nu stam sa dam click-uri la oră fixă

    • De ce au mutat bani de la rabla clasic la rabla plus unde s-au terminat fondurile în 2 ore,acolo exista o cerere foarte mare,sunt foarte mulți oameni care au plătit avansul pentru masina și nu le pot ridica pentru ca nu au prins fonduri,cred ca trebuie mărit bugetul la rabla plus și la P.F. și pentru P.J..
      E cea mai mare tâmpenie sa aștepți de pe 30 septembrie 2022 pana în februarie -martie 2023 sa poți sa prinzi fonduri la rabla plus,în condițiile în care între timp a venit masina din fabrica dar nu o pot ridica

  2. Bugetul pentru rabla plus pentru 2022 sa epuizat