G4Media.ro

Infrastructura din Bucureşti: Primăria Generală nu a reuşit să facă recepţia Pasajului…

Infrastructura din Bucureşti: Primăria Generală nu a reuşit să facă recepţia Pasajului Basarab nici la 10 ani de la deschidere. Ce primari au refuzat să semneze documentele şi ce face actuala administraţie PMB / Podul Grant, reparat doar pe jumătate

Pasajul Basarab, cea mai importantă lucrare de infrastructură rutieră din Bucureşti, încă nu este recepţionat, la 10 ani de la deschiderea circulaţiei. Primăria Capitalei nu a reuşit să facă recepţia finală a Podului care a costat peste 250 de milioane de euro pentru că antreprenorul nu a realizat toate lucrările prevăzute în proiect, iar foştii primari generali, Sorin Oprescu şi Gabriela Firea, au refuzat semnarea procesului verbal, potrivit unui răspuns al Primăriei Generale pentru Economedia.

Început de Băsescu, terminat de Oprescu

Pasajul rutier Basarab completează inelul principal al Capitalei şi face legătura între sectoarele 1 şi 6, între şoselele Titulescu şi Grozăveşti. Finanţarea europeană pentru Pasajul Basarab a fost obţinută în mandatului lui Traian Băsescu, iar contractul a fost semnat în 2006 atunci când Primar General era Adriean Videanu. Constructor a fost desemnată asocierea italo – spaniolă Astaldi – FCC, iar inaugurarea a avut loc în iunie 2011 în mandatul primarului Sorin Oprescu.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Cititi articolul si veti descoperi genul de relicve care au generat dezastrul romanesc. Nu cunosc alte tari sau situatii de investitii in care o astfel de structura nu este receptata, nici finalizata dar folosita.

 2. Nimikusor uraste infrastructura rutiera, asa ca nu e gre de ghicit cand vor fi finalizate sau receptionate marile lucrari de infrastructura: la Sfantu’ Asteapta. 😈

 3. Iti dai seama ca daca nici Firea nu a semnat, Nicusor nici atat nu o va face. Se zvoneste ca ar fi necesara o hala de 5000 mp ca sa depozitezi toate documentele care asteapta semnatura lui Nicusor. Practic, in Bucuresti nu se intampla nimic sub administratia lui.

  • De cand e primar, nu a mai semnat nicio autorizatie de construire, nu mai vorbesc de puz-uri. Blocaj total, dar la ce sa te astepti din partea unui bloker?

 4. Poate nea Basescu nu era asa de rau 😉

  • Da, era(si este) un alcoolic foarte bun !!

 5. Bucurați-vă și va veseliți căci plata voastră e in ceruri.Aveți ce ați votat.

 6. Nu blamez și nici nu laud ultimii primari, dar că sa spui că Băsescu „poate era bun”, înseamnă că ești de-a dreptul SENIL !!!

 7. Are dreptate Gabi, nu puteti susține că a fost bun vreo unul din cati s-au perindat la primaria capitalei si in niciun caz Basescu, un bețiv si un șarlatani. Toți au furat de au stins si noi i-am lăsat 30 de ani sa-si bate joc de noi. Din pacate nici Nicușor Dan nu este bun de nimic. Eu am avut speranța că macar.o sa încerce să facă ceva dar din pacate ne anunțăm tot mai mult. Păcat de noi! Nu ne trezim nici în al 12-lea çeas si pana la urma o.sa se aleaga praful.de viețile noastre si de tara asta condusă tot timpul de niste găști avide de îmbogățire imediată,nepasandu-le de Ce se intampla cu acest popor amărât, care nu.stie sa-si ceara drepturile si sa-si apere demnitatea. Pacat