G4Media.ro

India confirmă al doilea caz de coronavirus/ 640 de cetățeni indieni au…

India confirmă al doilea caz de coronavirus/ 640 de cetățeni indieni au fost evacuați din China

Ministerul Sănătăţii din India a confirmat un al doilea caz de coronavirus în ţară, raportat în statul Kerala, relatează duminică dpa.

Pacientul este o tânără care s-a întors din China pe 24 ianuarie. „Pacientul este stabil şi este monitorizat îndeaproape”, se arată într-un comunicat al ministerului, care precizează că femeia se află în izolare într-un spital.

Primul caz de coronavirus din India a fost raportat tot în statul Kerala, din sudul ţării. Este vorba despre o studentă de la Universitatea Wuhan din China care a rămas în carantină, potrivit ministrului sănătăţii din statul Kerala, KK Shailaja.

Până în prezent, India a evacuat 640 de cetăţeni indieni şi şapte persoane din Maldive aflate în provincia Hubei, focarul epidemiei de coronavirus din China. O parte dintre aceştia au ajuns sâmbătă la New Delhi, iar restul este aşteptat duminică.

Persoanele sosite sunt ţinute în carantină şi sunt monitorizate în cadrul unei unităţi a armatei indiene de la periferia capitalei.

Autorităţile chineze au anunţat duminică că numărul deceselor confirmate provocate de coronavirus în China a ajuns la 304 morţi. Totodată, Filipine a anunţat duminică primul deces în afara Chinei a unei persoane infectate cu noul coronavirus.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Indica se fumeaza in redactie 🙂

  2. „Indica”? Cine fumeaza iarba la voi la birou? 🙂