G4Media.ro

Incident violent într-o primărie din județul Iași: Femeie înjunghiată de soțul său…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Incident violent într-o primărie din județul Iași: Femeie înjunghiată de soțul său într-un atac de gelozie / A fost luată cu un elicopter SMURD

O femeie a fost luni dimineață înjunghiată de către soțul în clădirea Primăriei Belcești, județul Iași, suferind răni la nivelul spatelui, anunță Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Victima, aflată în stare de semiconștiență, a fost imediat preluată de un elicopter SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri medicale urgente. Autorul agresiunii se află în custodia poliției, iar ancheta în acest caz este în desfășurare.

Conform primelor verificări, se pare că cei doi soți nu mai locuiau împreună și se aflau în procedura de divorț. În cursul dimineții, femeia s-a prezentat la sediul Primăriei din Belcești pentru rezolvarea unor probleme administrative, moment în care a fost urmărită și atacată de către soțul său.

Poliția continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest incident tragic. De asemenea, nu au fost identificate stări conflictuale anterioare între cele două persoane implicate.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Pe aicea pe G4media într-o postare invizibilă v-a explicat cum este cu jungla şi animăluţele care va apărea în ea şi cum se va mări pe zi ce trece jungla aia şi cum regulile din societate se va schimba în regulile junglei.