G4Media.ro

Închiderea contului de Twitter al lui Donald Trump a fost o ”greşeală…

sursa foto: Facebook/ Donald Trump

Închiderea contului de Twitter al lui Donald Trump a fost o ”greşeală gravă”, susține Elon Musk, pentru că a ”subminat încrederea publicului” în reţeaua de socializare

Închiderea contului de Twitter al lui Donald Trump, după luarea cu asalt a Capitoliului, la Washington, la 6 ianuarie 2021, a fost o ”greşeală gravă”, afirmă Elon Musk pe Twitter, care consideră că aceasta a ”subminat încrederea publicului” în reţeaua de socializare, relatează Reuters, citată News.ro.

”Sunt de acord cu faptul că (Donald) Trump nu tweetează. Important este ca Twitter să corecteze o greşeală gravă (pe care a făcut-o) interzicându-i contul, în pofida unei încălcări a legii sau condiţiilor de utilizare (…) a subminat încrederea publicului în Twitter a jumătate din America”, apreciază Musk.

Musk face această declaraţie la o săptămână după ce a anunţat că reactivează contul pe Twitter al lui Donald Trump, după ce o majoritate slabă a votat în favoarea reintegrării fostului locatar al Casei Albe, care a anunţat că nu are niciun interes să revină pe Twitter.

Trump i-a răspuns atunci că va rămâne pe propria reţea de socializare, Truth Social.

Donald Trump nu a mai scris niciun tweet de la 8 ianuarie 2021, la două zile după ce susţinători de-ai săi au luat cu asalt Capitoliul.

Restabilirea contului lui Donald Trump ridică întrebări despre politica de reintegrare pe reţeaua de socializare.

La puţin timp după ce a finalizat cumpărarea platformei de socializare, cu 44 de miliarde de dolari, la sfârşitul lui octombrie, Elon Musk a dat asigurări că nicio decizie majoră cu privire la conţinut sau la reactivarea unui cont nu va fi luată fără intervenţia unui consiliu însărcinat cu acest lucru.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

8 comentarii

  1. Ha haaaa haaaaa haaaa haaaaa haaaa 🤣

    • La voi la comuniști numai cine are apropiate de la partid are voie sa vorbească. Restul trebuie sa declare mașinile de scris la cenzura. Mulți dintre voi nu vedeți ca susțineți cenzura.

  2. Noua democratie inchide gura la persoanele care nu s pe placul sistemului….cam nu ASA a fost exact comunismul, fu….ā in gurā?

  3. De ce trebuie să aibă toate gunoaiele psihopate capacitatea de a-și propaga minciunile pe net? Declinul SUA a coincis cu apariția Twitter și Facebook, platforme pentru nebuni și filoruși.

  4. O sa vada Musca si cand s-o inchite Twitter-ul!!!! O alta greseala „colosala”!!!! Oricum, ne dovedeste pe zii ce trece ca este un „vai de mama lui”!!!!

  5. T.oti trogloditi sa zica ce vor,…. dar sa isi si asume ce scriu….