G4Media.ro

Începe sezonul de schi la Rânca / Zăpada depășește 50 de centimetri

Începe sezonul de schi la Rânca / Zăpada depășește 50 de centimetri

Mii de turiști sunt așteptați în week-end în stațiunea Rânca, din județul Gorj, după ce capacitatea de cazare a stațiunii s-a extins și mai mult în extra-sezon, anunță Gazeta de Sud.

Potrivit cabanierilor din stațiune, în urma relaxării restricțiilor, a început să crească și numărul de rezervări. „Sperăm să avem parte de vești tot mai bune la final de an și să crească și numărul turiștilor care vin în week-end. De Crăciun sunt mai puține rezervări, iar de Anul Nou vor fi mult mai multe. Vremea este foarte bună și se poate merge la schi fără probleme sau la sanie. Nu sunt multe zone cu zăpadă, dar la Rânca avem dn belșug”, a declarat Constantin Pănescu, investitor din Rânca.

Secția Târgu Jiu a Drumurilor Naționale anunță că sunt disponibile 9 utilaje de deszăpezire pentru zona montană Rânca. În plus, există și o autoșenilată care poate interveni în condiții de teren și de vreme foarte grele și chiar pe timp de noapte, dacă va fi vorba de salvarea de persoane.

Sursa: Adevărul.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Ce inseamna in marele kitsch de la Ranca cresterea capacitatii de cazare?Au mobilat canalele sau fosele septice?Pentru ca nu cred ca poti arunca nici un ac in amalgamul de constructii facute de puzul oltenesc.

  2. Sä-l anunte cineva pe „Primul Schior al Romaniei” sä nu intrzie , sä nu scape ocazia !
    Sä facä PIRTIE ce dracu !